Ramona J.

11 07 2017

Mai e cineva pe aici?
Nu vreau sa mor dar m am bagat intr o chestie fff urata incat singura solutie acum mi se pare doar sa dispar, nu stiu, sa mi se intample ceva, sa nu mai stiu de mine. Nu mi-e frica sa mor, mi-e frica sa traiesc!


Acțiuni

Information

3 responses

11 07 2017
Adrian

Dragă Ramona,

Bun venit aici! În coloana din dreapta am creat o „căsuță” cu pseudonimul „Ramona J.”. Este a ta! Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că ai ajuns acolo unde trebuie! Te așteptăm aici să ne scrii cât mai multe detalii care să ne ajute să înțelegem despre ce este vorba, și care e acea chestie fff urâtă despre care scrii că îți dă bătăi de cap.

Cu prietenie,
Adrian

13 07 2017
Mami si Mirinel

Draga mea Ramona, se pot intampla lucruri ingrozitoare dar pentru toate ESTE SALVARE. Salvarea nu vine de la oameni. Ai nevoie de intelegere si lumina care vin de Sus. Dumnezeu nu este indifferent, doar ca tu nu Il poti auzi in starea aceasta. Sincer as vrea sa stiu mai multe, daca vrei sa ne impartasesti iti putem da sfaturi mai precise. Astept raspunsul tau.

14 07 2017
Bia

Orice ar fi..in afara de inchisoare si moarte, nimic nu e grav. Si si daca e vorba de inchisoare, tot mai e sansa sa iesi. Deci fi optimista si cu curaj! Nici nu te gandi la moarte.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.