Mihai B.

28 05 2023

Nu știu ce se întâmpla cu mine de câteva zile…. Am probleme de sănătate… sufăr din dragoste și nu doar a iubitei și a mamei și a tatălui și a bunicului mi as fi dorit sa m-a spânzur dar nu știu dacă va funcționa, dar voi încerca !


Acțiuni

Information

2 responses

28 05 2023
Adrian

Dragă Mihai,

Sinuciderea nu a rezolvat niciodată nimic, din păcate… Nu a adus decât lacrimi și durere, celor rămași în urmă… Poți citi aici, pe grup, poveștile reale ale multor părinți, soți, iubiți, copii ai unor oameni care, în disperare de situație, au gândit cum gândești tu acum…

În altă ordine de idei, îți mulțumim pentru că ne-ai scris. În coloana din partea dreaptă a fost creată o „căsuță”, o categorie cu pseudonimul tău, pe care l-am moderat puțin, astfel încât să îți putem asigura confidențialitatea – „Mihai B.”. Scrie-ne AICI mai multe despre problema cu care te confrunți, ca să o putem înțelege mai bine și să căutăm împreună o soluție. Tot aici vei putea citi, în curând, comentariile grupului nostru virtual de suport.

Cu prietenie,
Adrian

17 07 2023
Amon Tobin

Mihai…. Din copilărie mă lupta gândurile astea macabre … Dar rabd… Și voi răbda până la moarte. Vita este cum este la multi. E scurta și așa… Ia-le și tu cum vin, răbda… Nimeni numai e fericit pe pământ ! Suicidul nu rezolva nimic .. pleci in starea asta rea intr-alta și mai rea…trăiește-ti viața așa cum e…dar nu ți-o lua nu merita…multi care și-au luat viața , în iad acum plâng se zbat în flăcări scarsnesc din dinți de durere se ta guiesc și se urăsc … Și toți își doresc sa nu fi făcut acest gest. Regreta acum și pe vecie , că ce a fost pe pământ a fost nimic cu ce e acum… Și toți ar dori macar o clipa sa mai fie , sa nu fi făcut asta… Sunt vremurile din urma, și timpul este scurt. Răbda până la final…caută sens și speranță! Ajută-ti semenii!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.