Sven

6 06 2012

as vrea sa se termine tot,poate D-zeu mi-ar da inca o sansa intr-o alta viata fara ganduri negre,sincer nu stiu de ce ma pasioneaza pur si simplu acest gand,ma simt bina cand ma gandesc la sinucidere…mi-as fi dorit si eu multe,in primul rand un copil sau chiar si doi, dar nu a fost sa fie si multe altele…..


Acțiuni

Information

3 responses

6 06 2012
zuzulet

Imi poti spune mai multe?

8 06 2012
sven

as putea spune un roman intreg….dar plictisitor……si mie nu imi place sa ma plang,stiu doar un singur lucru: vreau sa mor,am nevoie de mai mult curaj ,sincer sa fiu nu vreau sa ajung in iad,sunt un om bun cu suflet mare imi este mila de cei saraci de cei bolnavi de orfani ect:urasc minciuna inselaciunea scandalurile bataile imi doream mereu o viata plina de iubire si intelegere,pacat ca putini inteleg acest lucru…..

9 06 2012
Bogdan

Cand vrei ceva de genu asta asa din senin sunt 2 cauze: sau ai nevoie de consult psihiatric sau asistenta psihologica SAU esti in cautare de atentie nefiind destul de satisfacut de atentie pe care o primesti momentan. Acum cu lucrurile astea care ti le doresti o sa sune destul de urat ce iti zic, si anume ca, Nu e de ajuns numai sa iti doresti, nu poti astepta si visa sa fie asa cum vrei tu, fara sa faci nimic.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.