Zeu al suferintei

15 10 2013

Ma aflu intr-un moment in care iar ma simt iar pe culmile deznadejdii …..simt ca nu am pt ce sa mai lupt …ma simt singur , parasit abandonat ,trist ,mic …ma lupt de mult timp cu astfel de sentimente insa se pare ca pierd batalia ma afund tot mai mult in disperare si vad solutii in gesturi extreme …Daca nu cer prea mult as vrea sa discut cu cineva care poate sa ma ajute ,…nu am bani …nu am aproape nimic de oferit …daca cineva simte ca poate sa faca un gest crestinesc fara obligatii il rog sa nu se sfiasca si sa imi intinda o mana


Acțiuni

Information

4 responses

15 10 2013
Adrian

Nota: Pseudonimul initial al lui „Zeu al suferintei” a fost „:-(”

–––––––––––––––-
Adrian a scris:
–––––––––––––––-
Draga :-(,

Bine ai venit aici! Nu stiu daca ai aruncat o privire atenta pentru a te edifica referitor la ceea ce putem oferi aici. Totul porneste de la detaliile pe care ni le scrii tu; pe baza lor iti putem oferi alte perspective si tot ajutorul posibil. Daca vrei sa discuti personal sau fata in fata cu cineva, poti suna la colegii nostri de la 116 123 (un telverde gratuit) si, eventual, iti poti face o programare pentru o consultatie.
Optiuni exista, cu siguranta! Depinde doar de tine! Noi suntem aici, ok?

Cu prietenie,
Adrian

–––––––––––––––––
😦 a raspuns:
–––––––––––––––––
Daca este nevoie de detalii atunci le voi pune la dispozitie , nu am un picior , mi-am pierdut auzul la o ureche pentru a nu-mi pierde viata , insa cel mai rau este ca sunt dependent de jocurile de noroc asta m-a distrus am 30 de ani in care nu am realizat nimic , sunt dator vandut , obosit sa traiesc intr-o minciuna , am facut un ultim efort si 6 luni nu am mai fost acolo insa ieri parca am fost posedat am intrat intr-un casino si am pierdut tot ce aveam plus bani care nu erau ai mei , am avut 3 job-uri ca sa faca fata datoriilor insa m-am imbolnavit si ma rau am facut ulcer am inceput sa am insomnii , nu mai vad bine …am renuntat la acel stil de viata si am decis sa reduc cheltuielile la maxim insa ieri mi-am batut joc de tot ce am reusit sa fac in ultimele 6 luni ….Nu banii pierduti sunt problema desi am ~50000 ron datorii si un salariu de 900 ron problema cea mare este ca nu am control asupra vieti mele ,Am investit mult timp si bani in terapie insa fara nici un rezultat , comportamentul meu a recidivat de atatea ori incat nu potsa apelez la nimeni apropiat deoarece il voi pierde ..si asa nu mi-au mai ramas multi oameni alaturi .As dori sa comunic cu dumneavoastra in privat .
Va multumesc foarte mult ca mi-ati raspuns

––––––––––––––––––
Adrian a scris:
––––––––––––––––––
Te rog sa imi lasi un nume pe care sa il pot folosi pentru a-ti face o categorie in coloana din partea dreapta. Nu este nevoie sa fie cel real, poate fi orice pseudonim doresti. Eu as insista pentru o discutie pe site, intrucat timpul meu este extrem de limitat si am senzatia ca ai nevoie de mai mult decat iti pot oferi eu. Pe site poate interveni in discutie ORICE membru al grupului de suport, experientele lor sunt extrem de diferite si iti pot fi de folos mai mult decat daca astepti raspunsurile mele. Eu permanent sunt nevoit sa prioritizez raspunsurile la mailuri; prin urmare, daca apar alte solicitari mai urgente, raspund intai la acelea si, implicit, un raspuns in privat, de la mine, poate intarzia uneori destul de mult.

CU prietenie,
Adrian

––––––––––––––––––
Zeu al suferintei a raspuns:
––––––––––––––––––

Am murit de atatea ori doar ca sa pot sa traiesc mai departe. Un om vechi moare si devine unul nou. Un om vechi fericit, un om nou trist. Tristetea devine, dupa lupte grele, fericire. Si omul devine vechi si moare, si iarasi un om nou trist se ridica. Dintr-un cadavru se rasare o floare si floarea infloreste si floarea moare, si din ea se hraneste o alta floare, care mai apoi infloreste…

Sangele curge si devine suferinta. Suferinta e renastere si scutul impotriva suferintei.

Sange pentru sange. Singura lege divina… si singurul care are motive sa ma omoare sunt eu… Zeu al suferintei da-mi puterea sa fiu milos cu mine insumi…
cred ca mi se potriveste ZEU AL SUFERINTEI nu am vrut niciodata sa ma consider un om care a suferit insa se pare ca am strans prea multa suferinta ca sa im mai pot controla viata

15 10 2013
archanghel

Buna,dragule,exista solutii pentru a scapa de patima jocului.Eu bagam cel putin 3 salarii lunar,si reveneam acasa zicind…mama,poti sa-mi dai bani de tigari ? Ca eu nu am.Cum ar fi acum 12 lei pachetul,bagam 3500-4000 roni.
Si am scapat.Au aparut jocuri noi,dar,una din grijile mele importante a fost sa…nu le invat cum se joaca.Si solutia pentru tine,este doar una.Nu e medicala,nu exista medicamente care sa te ajute in chestia asta si nici tratament.Nu merge la doctori,caci dai banii degeaba.Deci,recuperarea,nu e posibila decit prin integrarea intr-un grup.Adeziunea la grupul respectiv,schimba influenta cimpului dominant care este situat in afara sferei constiente.Asta este explicatia pentru a intelege.Nu trebuie sa crezi ce-ti scriu,insa,trebuie sa lupti pentru a te integra intr-un ALT CERC DE AMICI,daca nu,cauta unul si aruncate cu toata fiinta ta in el.Influenta de grup, modifica ce e de modificat.Ca si durata,un an de zile.Daca parasesti grupul mai repede,recidivezi.Ti-am scris solutia si procesul ce se intimpla cu tine.Cel putin,atenueaza influenta patimei.Asta,daca e patima.Poate sa nu fie.Numai tu poti sa-ti dai seama insa,capacitatea ta de analiza,fiind insuti implicat,nu te ajuta.Ramine ce ti-am scris.Ar mai fi una.Schimba asta cu alta ce nu consuma bani,computerul.Imi pare rau,dar prin scris e greu de transmis revino si tine-ne la curent.In baza ideilor de pe acest site,poti sa-ti faci o schema de actiune.Iar ca post scriptum,nu cumva joci deoarece,jocul produce inconstienta/uitare/detasare de…ceva,ce vrei sa uiti…sau nu e vindecat ?

16 10 2013
miss

Zeu,

Din moment ce ai fost capabil de un astfel de act radical si deosebit de curajos pentru a ramane in viata- ce ai zis tu despre conditia ta fizica-, acest fapt are doua semnificatii:1. Ti-ai dorit f mult sa traiesti; 2 o f mare ambitie. Concluzia simpla: Foloseste-ti ambitia si determinarea iesita din comun pentru a scapa de aceasta patima si a trai.

Eu imi dau seama ca pentru a uita de necazurile tale te-ai adancit in jocurile de „noroc”; pana la un punct un om poate utiliza diferite „chestii” pentru a se relaxa si a uita de griji; pana la un punct si pana nu ii mananca multi bani(in raport cu veniturile si cu cheltuielile obligatorii-intretinere, mancare, haine (etc)- si in raport cu timpul sau -prea mult timp petrecut in scop de „delectare” si uitare a problemelor- face ca insasi acea solutie la problemele anterioare sa se transforme, vezi cateodata, intr-o problema mai mare!

Incearca sa returnezi gradual din datorii-nu pari f ingrijorat de acest aspect, mai mult te macina dependenta ta, deci probabil persoanele care te-au imprumutat sunt intelegatoare- si apoi transefera jocurile de noroc dintr-un cazino, in jocuri pe internet , gratuite. Poti invata sah-asta daca nu stii deja-, sunt site-uri care iti permit sa joci cu jucatori din intreaga lume-cred ca sunt gratuite si f. bune pentru concentrare , pt a scapa de stres-, sigur incercand, pe cat posibil, intr-o prima faza, sa faci primii pasi spre „a impaca” si timpul cu aceste activitati, si cu serviciul si cu timpul personal -dedicat numai tie: muzica de relaxare eventual, plimbari etc-ce stii tu ca iti place-.

Dorindu-ti sa-ti recuperezi din ambitia ta mare, spre a face acel prim pas spre o viata mai multumitoare, si apoi una placuta tie, cu interes, miss.

7 11 2013
Adrian

––––––––––––
Anee a scris:
––––––––––––
uite nu stiu cum te cheama dar si eu am stari ca ale tale si simt ca nu mai pot pierd batalia dar iar imi aduc aminte de Dumnzeu ca nu ne da cruci mai mult decat putem duce increde te in El roaga te mai mult plangi in fata icoanei Domnului cel care ne vrea raul e Diavolul tatal minciunii el vrea sa puna stapanire pe sufletul nostru dar noi tb sa ii stam impotriva el ne sufla astfel de ganduri de sinucidere dar nu tb sa le acceptam noi il avem pe Dumnezeu lui sa ii daruim viata noastra asa ca ia o de la capat cazi si te ridici eu am un an de cand sunt asa disperata dar singura tb sa ma ridic si ma merg mai departe asa tb sa faci si tu fii mai viteaz si mai intelept decat vrajmasul mantuirii noastre dute la un preot spovedeste te tine legatura cu Dumnezeu !!!!!! […moderat…] daca vrei sa vb oricand poti numai bine !!!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.