Anonim

16 08 2012

hei..mai si eu am trecut printr.o situatie asemanatoare doar ca pe langa asta nu am o familie asa ca mi.a fost mult mai greu..am incercat sa.mi iau viata dar nuj cum nu am murit ..am multe ganduri negative..nuj cum sa scap de ele


Acțiuni

Information

Un răspuns

16 08 2012
addsalu

Draga Anonim D,

Iti multumim pentru increderea si deschiderea ta. Dupa cum probabil ai putut constata deja, aici incercam sa aplicam ceva despre a carei eficacitate ne-am convins macar partial. Povestim, scriem cat mai multe detalii despre situatia cu care ne confruntam, apoi asteptam opiniile si sugestiile celorlalti membri ai grupului de suport. Te invitam asadar sa revii cu cat mai multe detalii pe care le consideri semnificative, pentru a-ti putea intelege situatia concreta si, implicit, pentru a ne ajuta sa privim lucrurile din perspectiva ta sau, cum spuneau vechii amerindieni, din mocasinii tai. Doar asa vom putea sa gasim impreuna cea mai buna cale!

Iar intre timp, daca gandurile acestea persista, te incurajez sa apelezi cu incredere la un psiholog sau, de ce nu, chiar la un psihiatru. Fiind si medic, acesta din urma ar putea depista si eventualele cauze pur fiziologice care pot duce la astfel de simptome.

Suntem alaturi de tine!

Cu prietenie,
Adrian

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.