Emilia

17 10 2014

Buna ziua,

Sunt cum s-ar zice la marginea prăpastiei. Am un copil de 3 ani, un Soț neînțelegator si o depresie de vreo 6 ani de zile. Acum 4 ani am luat un pumn de pastile cu o doza de bere si in 20 minute am leșinat. Actualul Soț a fost pe faza si a chemat salvarea , din păcate. Acum insa nu mai vad nici o soluție de rezolvare decât prin moarte. Îmi doresc asta, simt ca așa îmi va fi mai bine. Este ceea ce vreau. Nu mai pot rezista nicio zi. Am dureri psihice si toți din jur îmi spun ca sunt nebuna. Nicidecum deprimata. Doar vreau sa mor. Totul ar fi atât de simplu dupa aceea…

––––––––––––-

Nu îmi este frica sa o fac, chiar acum an luat 6 pastile de […moderat…]cu un pahar de whisky. Sunt puțin ametita. Nu găsesc cea mai buna soluție de a face asta. Poate sa ma arunc intr-un lac, nu? Trebuie sa aflu ce pastile sunt cele mai puternice si gata


Acțiuni

Information

8 responses

18 10 2014
"Totul e prin Dumnezeu si nimic fara El nu este"

Buna Emilia,Ai spus ca prin moarte,adica prin sinucidere ,iti va vi mai bine pentru ca asa simti tu,sa fie oare adevarat,noi suntem prezicatori??sau suntem inselati sa credem asta,biblia ne spune ca exista rai si iad ,tu totusi alegi sa crezi ca iti va fi mai bine dupa moarte facant acest pacat mare ,adica sinuciderea????
Ai spus ca nu crezi ca mai rezisti,dar oare cum vei rezista in focul iadului pentru totdeauna??oare cum vei rezista arzand in foc??toate aceste probleme din viata noastra vor trece ,trecand prin ele dam dovada lui Dumnezeu ca suntem vrednici sa fim fii si ficele lui,dar iadul nu va trece este pentru totdeauna,este de asteptat sa nu ma crezi,dar cauta pe internet marturiile celor ce au fost in moarte clinica si nu numai a lor ci si a celor ce au avut o credinta mare pentru ca lor li s-a arata iadul drept dar,si menirea lor este de a spune si altora despre iad si asa au facut au treadus in toate limbile ca si ceilalti sa creada ,cauta pe net exista viata dupa moarte vei gasi clipuri in engleza si roaman ,in engleza cu subtitrare in romana.

Roaga-te seara sa nu mai ai asa ganduri intunecate,pe mine rugaciunile m-au ajutat,sunt absolut sigur ca si pe tine te va ajuta,Citeste biblia,si spovedeste-te,curateste-te de pacate,pentru ca Iisus Hristos a murit pentru noi si pentru pacatele noastre iar cine va crede in El va trai vesnic,Atat de mult a iubit Dumnezeu lume incat a dat pe fiul sau sa moara iar cine va crede in El sa nu moara ci sa traiasca vesnic,nu uita o credinta pasiva in Dumnezeu nu ne ajuta,nu trebuie sa iubim nimic mai prea sus de El ,pentru ca de la El vine absolut totul,El a facut totul,si El a facut si tot ce avem noi,mai prea sus de tot trebuie sa iubim pe Dumnezeu,sa nu treaca o zi fara sa te gandesti la Dumnezeu cel ce te-a facut,Cel ce te-a facut sa constientizezi ca existi,Cel ce te-a facut sa te bucuri,El este Domnul Cel prea inalt,Lui inaltam toata slava,Tatalui,Fiului,si Sfantului Duh care de la Tatal vine,orice lucru bun facut altor oameni trebuie facut in numele Lui Iisus Hristos Dumnezeul nostru ,pentru ca asa se glorifica numele Domnului.

Sa te ajute Dumnezeu sa treci peste greutatile tale si sa te gndesti la ce ti-am spus, iadul este real si judecata lui este reala,ti-ai putea imagina sa te doara maseaua toata viata??va fi fara odihna viata ta corect??+ca acest gand este unul oribil nu red ca este gand pe pamant mai mare si mai inspaimantator ca acesta sa te doara maseaua toata viata, dar totusi se va termina da data si o data,dar acum imagineaza-ti cum vei putea suporta pentru totdeauna in foc arzand si vei avea aceleasi simturi ca pe pamant.
E alegerea ta ce faci in continuare,dar eu insist sa crezi,putem sa traim viata cum vrem dar la urma vom da socoteala pentru ca am stiut adevarul si am ales minciuna

Dumnezeu sa ne apere,sa ne lumineze sa ne aduca la El si sa ne binecuvinteze.

27 10 2014
Emilia

Si ce se întâmpla daca eu nu cred in rai si iad? Știi ca si eu ma rugam? M-a ajutat vreodată? Iti spun eu cu ce m-a ajutat, Suferința. Din asta am primit din plin. Iti multumesc ca ai răspuns postări mele, totuși. Da, încă vad un răspuns prin sinucidere doar ca am o fetita si ea are nevoie de mine, dar crede-ma ca as alege moarte in fiecare secunda. Mai bine mort decât fără nicio zi in care sa zâmbesc, sa ma simt iubita sau măcar apreciata pt ce ma chinui sa fac. Viata este grea, dar este un iad cand esti deprimat. Niște pastile pentru depresie îmi poti recomanda?

27 10 2014
Adrian

Draga Emilia,

Niste pastile pentru depresie iti poate recomanda DOAR un medic psihiatru, si doar DUPA un consult amanuntit. Motivul este acela ca depresia nu este de un singur fel, ci poate avea cauze extrem de numeroase si de diverse, de la dezechilibre ale mineralelor din organismul tau si pana la afectiuni secundare ale diverselor organe interne… O vizita la psihiatru este gratuita, intrucat acesta este medic. Chiar daca tu nu lucrezi, faptul ca sotul tau lucreaza si tu esti in intretinerea lui, la fel ca si fetita voastra, asta iti ofera automat statutul de co-asigurat si, implicit, beneficiezi de servicii medicale acoperite de casa de asigurari unde cotizeaza sotul tau.
Nu inseamna in nici un caz ca esti nebuna daca faci asta, este cat se poate de normal, te asigur! Iar un tratament adecvat te poate ajuta, cu siguranta!
Intre timp, poti apela la mici „trucuri”, gen ceaiul de sunatoare (sunatoarea este un antidepresiv natural!), miscare multa (in timp ce facem sport, organismul nostru elibereaza endorfine, asa-numitul hormon al fericirii, un antidepresiv natural) sau sa ajuti oameni cu diverse nevoi (este un alt lucru care determina organismul sa elibereze endorfine). Insa te incurajez sa nu neglijezi vizita la un medic psihiatru!
Si, dupa ce te pui pe picioare si din acest punct de vedere, poate incerci sa schimbi starea de fapt in care te gasesti… De exemplu, daca ai avea un job al tau, ma intreb daca nu cumva ai privi altfel viata si perspectivele pe care ti le ofera…

Cu prietenie,
Adrian

27 10 2014
Emilia

Poate ar trebui sa spun si de ce am intrat in depresie, nu?

Pentru început am crescut la centru de plasament. Cea mai groaznica perioada.

M-am căsătorit la 18 ani, am o fetita de 3 ani pe care am născut-o la 21 de ani. Știu, mulți mulți ani…

Relația cu soțul a fost una urâta mai tot timpul, dar ce sa fac, nu pot face copilul sa sufere. In prezent nu am niciun prieten iar soțul îmi spune ca doar cred ca sunt deprimata. Nu contează ca am mai vrut sa ma sinucid din cauza lui. Nu vorbim despre nimic, nu găsim soluții. Cu copilul trebuie sa ma descurc singura pt ca el are afacerea lui unde si locuiește. Nu mai vine acasă de un an. Nu pot divorță de el pt ca nu am un job. Am avut unul dar am renunțat la el pt copil. De ce nu pot sta cu el in afacere? Este o sala de internet la care vin doar țigani. Nu ma pricep la pc-URI. Bani îmi da doar pt copil, 200 de lei pe luna.

Cum mai ies eu din asta?
Ma pot reface?pot zambi din nou?

PS. Cred ca îmi urăsc fetita. Este atât de greu sa o cresc fără un sprijin..,

27 10 2014
Stef

Emilia,
Esti indreptatita sa ai o stare proasta, insa ar fi excelent daca ai constientiza ca refuzi sa vezi o schimbare in viata ta.
Faptul ca nu poti divorta este o scuza. Nu poti divorta deoarece el te intretine zici tu… cu ce te intretine? Cu cei 200 pe luna pe care ti da pt copil?
Zici ca ai renuntat la job pt copil. Spune-mi te rog fara sa te enervezi: dintre mamele care au copii acasa (poate doi, trei unele dintre ele), cate au renunat la job pt a sta cu copiii?
A te sinucide inainte de a incepe lupta este lasitate, lipsa de vointa!
Nu ma intelege gresit, nu te judec si nu ma indoiesc ca starea ta actuala este una foarte grea. Nu ma indoiesc ca ai probabil zile pline de disperare, lacrimi si durere…. Cred ca traiesti un cosmar si nu poti sa vezi solutiile.
Totul tine de curajul tau de a schimba aceasta situatie. Spui bine „a iesi” deoarece asta este necesar sa faci: sa iesi din aceasta situatie!
Un job este primordial deoarece iti va oferi un pic de independenta. Chair daca inca nu doresti sa divortezi sa zicem. Un job cred ca iti permite sa iti inscrii copila in cadrul unei gradinite de stat (care are costuri reduse). Nu stiu ce job ai avut, stiu ca salariile nu sunt mari, insa un job potrivit te face sa te simti utila si iti da posibilitatea de a face planuri de viitor.
Numai bine!

29 10 2014
Emilia

Multumesc foarte mult Adrian pentru sfaturi si pentru ca ai acordat interes pentru postarea mea.
Mi-ai dat foarte multă speranța si putere de a continua. Am multe momente in care intru in depresie fără sa îmi dau seama si tu esti singurul care a reușit sa ma motiveze. Iti multumesc foarte mult si sa știi ca ma voi ruga in fiecare seara pentru tine( nu ma rog de obicei si nu m-am rugat pentru cineva vreodată). Esti o persoana tare minunata si iti doresc tot binele din lume. Meriți sa ai parte numai de fericire.

29 10 2014
Adrian

Cu mare drag! Sper din suflet sa ii incluzi in rugaciunile tale pe toti cei care activeaza aici, pe site! Sunt oameni intr-adevar minunati, care ofera din timpul si din dragostea lor fara a astepta absolut nimic in schimb. Te asigur ca si tu esti in rugaciunile noastre! Curaj deci, si asteptam sa ne tii la curent cu pasii pe care ii faci!

27 11 2014
Florin

Cu fetita ce vrei sa faci?Are ea vreo vina ca ai adus-o pe lume?Daca pentru tine nu mai lupti,macar pentru ea trebuie sa lupti cu viata!Sau poate vrei sa creasca fara mama intr-un orfelinat?!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.