Anita

10 01 2014

fratilor ajutati ma traiesc un chin de neuitat de un an si 6 luni sufar de depresie severa nu ma gandesc decat la moarte la sinucidere nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni plang intr una nu mai gasesc nici o bucurie in nimic ,ma simt f singura !!!nu mai stiu ce sa fac iau multe antidpresive fara rezultate !!!nu mai pot sunt disperata !!!


Acțiuni

Information

3 responses

10 01 2014
ovidiu

Si eu am fost la fel , stii ce ne omoara cel mai mult? , neincrederea in sine .
Eu acum 5 6 luni m-am despartit de prietena mea cu care am fost impreuna 8 ani aproape 9 decand avea 14 ani acum are 23 este femeie in toata firea.
Am crezut ca o sa trec usor , dar cand am vazuto cu altcineva am inebunit , nu imi doream decat sa morr. Inca o iubeam , mult o iubeam , si nu mai puteam sa manc , sa dorm doar plangeam in fiecare seara in fiecare seara.
Si ma gandeam de multe ori sa fac ceva sa o fac pe ea sa regrete , dar intr-un final mi-am dat seama ca ea va regreta foarte putin si mai mult rau voi face familiei mele. Asa ca au trecut lunile si tot asa incet incet ma chinui sa o uit. Nu stiu daca am sa reusesc sa o uit , dar ce mi-am dat seama ca viata nu trebuie traita in trecutt. Trebuie sa ne gandim la viitor. Eu iti doresc numai bine si scoateti ideea asta din cap. Viata e frumoasa si trebuie traita , cu bune cu rele

11 01 2014
Archanghel

Draga Anita,frustrarea ta,sentimentul lipsei de implinire este raspunzator de aceasta stare,inclusiv gindurile intretinute.Proiectezi o valoare exagerata pe cele ce-ti lipsesc.In mod sigur,un prieten conduce la disparitia acestor stari.In mod sigur,esti foarte tinara,cred ca nu ai 18 ani.Manifestind aceste stari in exteriorul tau,ai indepartezi pe ceilalti.Sprijinul vine din partea lor,prin coeziunea cu tinerii asemenea tie.Participa si tu si devino parte la un grup,socializeaza cu altii,fa-ti cit de multe prietene.Prin ele va veni…lipeala cu cineva care ti se potriveste.Iar starile,se vor stinge.Se vor ingropa inapoi in subconstient.

20 01 2014
Stef

Anita,
Ce inseamna „multe antidepresive”? Ti le-a prescris un psihiatru? Daca tratamentul nu da rezultate de ce nu ti le schimba? Teparie faci?
Spune-ne mai multe despre cum a inceput totul si cum s-a ajuns aici.
Numai bine!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.