Ana S

25 05 2011

nu mai pot am 25 de ani si numai probleme nu mai vrea sa traiesc de multe ori am avut gandul asta de a ma omora ,nimeni nu ma iubeste,nimeni nu ma ajuta toti imi intorc spatele ,am ajuns la concluzia ca fac umbra degeaba pe pamuntul asta pt mine viata este un mare cacat si nu vad de ce asi mai trai , pt ce,pt cine nu am pt cine sau pt ce,

mai sant si bolnava si foarte putine persoane stiu de boala mea oricum nu am nici un viiiiiitorrrrrrrrrrrrrrrr


Acțiuni

Information

5 responses

25 05 2011
addsalu

––––––––––––––
Bogdan a scris:
––––––––––––––

Buna Ana, in viata fiecaruia exista defecte si probleme, cand ajungem sa credem ca noi suntem cauza dezamagirilor de care avem parte, atunci ramane un singur lucru de facut : SCHIMBAREA. La varsta asta, de 25 de ani, problema utilitatii e cea mai raspandita, dar nu e timpul pierdut. Pana acum ai vazut ce era de vazut si ai o idee de ce ai avea nevoie pentru a reusi sa scapi de problemele pe care le ai. Tu stii ce iti trebuie, dar din diferite motive crezi ca nu esti in stare sa obtii sau ca nu meriti. Increderea in tine insuti incepe de la tine, nu de la impulsurile pe care le obtii din exterior. Ceea ce patesti in exterior este rezultatul increderii in tine pe care o manifesti in interior. Toti avem acele umbre in minte care apar cand dam de o problema, parca reamintindu-ne ca de aia am dat gresi, pt ca suntem nu stiu cum si avem problema nu stiu care. Mintea noastra incearca sa faca conexiuni intre problema pe care o avem si motivul pt care o avem, e ca si un semnal de alarma, care nu trebuie sa ne intristeze, ci sa ne puna pe ganduri si sa gasim solutii. Pentru a avea utilitate, a fi ajutata si a face oamenii sa nu iti intoarca spatele, abordeaza-i cu incredere si ajuta-i chiar si cand nu iti cer ajutorul fara a cere nicio rasplata pt fapta ta.

25 05 2011
addsalu

Draga Ana,

De ce nu ne scrii despre ce este vorba? Suntem aici pentru a cauta solutii impreuna cu tine, dar trebuie sa ne ajuti spunandu-ne cu ce te confrunti exact, pentru a intelege mai bine situatia cu care te confrunti.

Ti-am facut o categorie a ta, in coloana din partea dreapta – se numeste “Ana S”, unde te asteptam sa revii cu detalii – nu iti face probleme ca ar fi prea multe, scrie-ne tot ce crezi ca ne-ar ajuta sa intelegem mai bine; in plus, asta te va ajuta si pe tine sa te descarci si sa iti structurezi altfel gandurile, vei vedea!

Cu prietenie,
Adrian

25 05 2011
Ramona C

Draga Ana,

Intr-adevar uneori viata ne poate oferi obstacole pe care trebuie sa le depasim intr-un fel sau altul, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le depasim singuri, ci uneori putem cere ajutorul. Draga Ana, tin sa iti spun ca cineva te iubeste si aici ma refer in primul rand la parintii tai, la familie, la Dumnezeu si niciodata nu te vor lasa sa treci singura peste greutati, oricat de dificile ar fi, intotdeauna exista o cale de rezolvare a lucrurilor.

Spui ca „faci umbra degeaba pamantului”, da-mi voie sa-ti spun ca fiecare om are menirea sa, chiar daca pana acum nu ai gasit-o o vei gasi. Fiecare om e priceput la ceva, in primul rand trebuie sa faci ceea ce iti face placere, fa acest lucru din pasiune, oricat de nesemnificativ ar fi el pentru ceilalti, conteaza ceea ce e important pentru tine.

Capul sus.

Ai grija de tine

27 05 2011
cosmin

daca ai o boala spune si trateaz o cat se poate de mult si gandestete ca n are rost sa mori mai bine stai in viata ca sa poti creea probleme la aia care te supara 😉 un singur lucru am invatat in viata asta ca tre sa te comporti ca un soldat in razboi pt ca viata e un razboi daca vrei sa mai vb cu cineva […moderat…] mai vb despre viata si ce probleme ai

31 05 2011
addsalu

––––––––-
Nk a scris:
––––––––-

Draga Ana,
de ce nu lasi viata sa te surprinda ?
Ai doar 25 de ani, si inca cel putin pe atit pentru a te bucura de viata.
Probleme avem cu totii…sa stii. Cunosc oameni care au bani, oameni care nu au bani…la un moment dat problemele sunt aceleasi : DRAGOSTEA, SANATATEA SI BANII.
Este atit de simplu.
Punct.
Nu ai vrea sa ne povestesti ceva mai multe despre tine(sau daca ai avut rabdarea sa citesti pe acest site, ai sa observi ca “problemele ” tale le gasesti ca pe raft in supermarket: AVEM DOAR 20.000 de PRODUSE !:)
Intelegi ?
Stabileste-ti niste teluri , ce ai vrea tu anul asta sa indeplinesti pt sufletelul tau : excursie intr-un loc visat, un nou prieten, un nou cerc de prieteni, etc…
?Ce nu iti place la viata ? Faptul ca exista rasaritul de soare care te invaluie in file de poezie ? Sau faptul ca valurile marii iti iau gandurile si ti le duc pe insulele exotice unde odata cautau piratii comori ? Faptul ca exista acel sentiment UNIC SI INEGALABIL -> Dragostea ? Pe care, a propos, o poti experimenta pina mori.
So… citeste cati poti de mult pe acest site, povesteste-ne despre tine…lasa-ne sa iti reaprindem flacara din suflet.

Te asteptam,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.