Veronica 75

10 08 2020

Cu ce ganduri vii și peste ce dai…
Va scriu cu o disperare fara margini.Fara putere și doar cu dorința de a nu mai fi.Voi incerca sa fiu cat mai rezumata posibil.Dupa o căsnicie eșuată dar singura realizare, un copil mi-am refăcut viața dar se pare că am dat din lac in puț.Din această relație a rezultat inca un băiețel ,de 4 luni ,acum.Sunt in acest moment în mijlocul umilinței.Ma simt la propriu o cârpă.A reușit el să mă convingă.Sunt injosita in cel mai cumplit mod și nu reușesc să îl conving să îmi facă împuterniciri ptr documente și ieșirea din tara .Ne luptăm in orgoliu ,ambiție și ură.Am ajuns cel mai infect om cu un vocabular urat , fără limita. De fapt simt f multa frustrare și neputința.Ma simt un om f urat din toate punctele de vedere.Ma simt in plus pe acest pământ.Iar copiii chinuiți in prezenta mea.Ajuta la accentuarea stării partea financiara , trăind de pe o zi pe alta, locuind în UK,dar nici în România sa mă întorc nu este o soluție.Nu ies din casa cu zilele, urăsc că se face dimineața.Caut metode de sinucidere dar apoi ma opresc ochișorii copilului (cel mare este în Ro in vacanta).Îmi simt viața eșuată și compromisa.De ani buni caut afecțiune și respect și nu o primesc deși sunt un om ce iubește fără margini și de asemenea cel mai cu putință , om familist.Nu mai pot,nu mai am cale de ieșire.Ma simt un nimic și copiii nu merita sa traiasca langa un astfel de om ca mine. Cum prind puțin curaj de viață,cum clachez iar și simt că până la urmă îmi voi duce la bun sfârșit gândurile negre.


Acțiuni

Information

4 responses

10 08 2020
Adrian

Dragă Veronica,

Bun venit aici. În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” cu pseudonimul pe care ți l-ai ales, la care am mai adăugat o cifră, pentru a nu se confunda cu alte persoane de aici – „Veronica 75”. AICI vor sosi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport.

Până atunci, dă-mi voie să îți împărtășesc și eu câteva idei.

Sinuciderea nu îți va rezolva problema, ci doar le va crea probleme mai mari copiilor pe care sunt sigur că îi iubești, și care vor trebui să trăiască nu doar fără mamă, ci și cu povara gândului că mama lor dragă s-a sinucis…

Privirea copilului tău… trebuie să recunosc că m-a înfiorat puțin imaginea aceea pe care ai descris-o. Ei bine, acea privire TREBUIE reținută! Întipăreșteți-o în minte, agață-te de ea atunci când nu mai ai nimic de care să te agăți… Imaginea acelei priviri nevinovate, inocente, care are atât de multă încredere în tine, pentru care tu reprezinți TOTUL, întregul Univers… Cum ai putea să lași acei copilași în mâinile altcuiva? Sau, dacă nu se găsește nimeni să aibă grijă de ei, cum ai putea să îi lași să ajungă în centrele statului? În nici un caz! Dacă nu pentru tine, atunci măcar pentru ei TREBUIE să alegi să trăiești!…

Capul sus, și discută cu un avocat despre problemele de natură juridică… Caută soluții reale!

Cu prietenie,
Adrian

13 08 2020
Dan

Imi urasc viata,nu stiu ce sa mai fac
Am 21 de ani traiti degeaba
Nu am nicio relatie,nici macar prieteni ,nu ies din casa, nu mai suport! Am ajuns la disperare! Am fost la psihiatru,psihologi dar degeaba. La 15 ani am intrat la liceu dar nu prea faceam prezenta si la 18 am abandonat scoala mergand la seral si facand un an in plus. La 20 de ani am terminat dar nu am bacul,nu fac nimic cu viata mea.
Imi doresc sa mor. Toti cei de varsta mea sicializeaza,ies aproape in fiecare zi,au o viata iar eu nu,mi am pierdut si imi pierd cei mai frumosi ani..
O viata ratata pe care nu vreau sa o mai duc ,nu vreau sa o mai traiesc,mai bine imi pierd memoria si constiinta decat sa mai duc
Am incercat sa ma sinucid cu pastile dar m au dus la spital ai mei si mi am revenit.
Acum as vrea ss ma omor dar sigur. Nu mai pot de singuratate si lipsa amintirilor tineretii inexiste ma omoara!
Nu credeam ca siguratatea ma va distruge dar se pare ca o face.

13 08 2020
Adrian

Dragă Dan,

Bun venit aici. În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” cu pseudonimul pe care ți l-ai ales, la care am mai adăugat o cifră, pentru a nu se confunda cu alte persoane de aici – „Dan 21”. Acolo vor sosi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport.

Cu prietenie,
Adrian

18 08 2020
Alina

Hey! Si eu sunt în Uk, daca ești în Londra sau pe aproape, cu mare drag as vrea să vorbim! ❤️

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.