Marieta M.

16 11 2020

Am făcut de 3 ori pasul spre moarte cu pastile și nimic decât probleme de sănătate ultima a fost incredibilă am luat la 10seara […moderat…] și a doua zi la 3 ziua a venit salvarea și nu știu de nu am murit atâtea ore este imposibil


Eu cu soțul meu suntem bolnavi cu boli degenerative nu putem avea o casă un loc stabil stăm cu gazdă și ne mutăm mereu și bolile ne țin neputincioși la situația cu mutările bani nu ajung pensii mici de boală serviciile sociale nu ajută români doar lumea a treia nu avem pe nimeni decât dușmani să ne fraierească și să profite că suntem bolnavi suntem la pământ bolile și lipsa unui adăpost stabil și fără condiții decente nici cele indispensabile trăim ca să plătim la oameni o gazdă și să-și bată joc nu avem nici o oportunitate să facem ce avem nevoie ci doar când se poate și chinurile bolilor totul ne mistuie nu avem speranțe planuri nimic câini o duc mai bine au stăpâni adăpost îngrijiri iubiți alintați am dat un exemplu căci suntem oameni și trăim mai rău decât animalele eu vreau să mă omor și am frică căci nu reușesc ca de alte ori și mi-e milă de soțul meu ultima am făcut-o în martie


Acțiuni

informatie

5 responses

16 11 2020
Adrian

Dragă Marieta,

Bun venit aici. În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” cu pseudonimul pe care ți l-ai ales, la care am adăugat o altă literă – „Marieta M.”. AICI vor sosi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport.

Cu prietenie,
Adrian

16 11 2020
Dana

Draga Marieta,
Stiu ca problemele de sanatate si cele financiare pot fi apasatoare insa atunci cand le accepti, atunci cand nu te mai lupti cu viata, atunci viata isi va deschide bratele.
Cauta sa iubesti si sa te iubesti, cauta sa ierti si sa te ierti.
Stii semintele puse in pamant, nu au lumina insa cumva, in ele insele fac un efort si strapung pamantul pentru a iesi la lumina mult dorita.
Asa si oamenii, de multe ori suntem in situatii dificile insa e ceva in noi care ne face sa mergem mai departe pentru a gasi in final lumina si iubirea.
Lasa grijile si vezi partea luminoasa a vietii. Faptul ca ai un sot, ca soarele rasare in fiecare dimineata, ca de bine de rau aveti un ajutor etc…toate astea sunt sa te ajute.
Ai sa vezi ca vor veni si zile mai bune. Ai incredere si credinta. Mergi mai departe cu iubire de Dumnezeu si toate se vor rezolva.

Cu drag,
Dana

17 11 2020
Sweet Sorrow

Poate că eu cea care vă scriu acum nici nu-mi pot imagina prin ce treceti…cred doar cuvintele pe care le-aţi scris şi cred că este greu. Suferinţa este întotdeauna intimă, chiar dacă uneori ea poate fi adusă la suprafaţă, totuşi nu se poate compara cu ce simţi în interior. Poate că pentru unii dintre noi o zi este trăită într-un mod obisnuit iar pentru aţii o luptă pentru supravietuire. E greu să ai un răspuns adecvat la viaţă şi să ai rezilienţă/putere în faţa adversităţilor. Este inevitabil să nu fii influenţat de mediu şi de condiţiile de trai şi uneori ne pierdem capacitatea de a ne simţi fericiţi dar trebuie să o reînvăţăm. Eu cunosc pe cineva care e de un real ajutor în nevoie şi care oferă speranţă acolo unde nu există deloc. Este vorba de Dumnezeu cel atotputernic. În ciuda tuturor lucrurilor EL nu încetează să ne iubească şi să fie alaturi de noi. Ştiţi ce ne spune? că nimeni şi nimic nu ne poate despărţi de dragostea Sa. Iar aceasta este o adevărată mângâiere pentru noi oamenii. Ştiţi ce mai cred eu? că Dumnezeu v-a dat nu una ci 3 şanse la viaţă. Poate vrea să vă spună să mai staţi puţin…Haideţi să ne gândim pentru o clipă la asta.
E greu sa stai în cumpănă şi să te întrebi ce ar fi mai bine. Să cântăreşti neputinţa cu dragostea. De fapt neputinţa ne arată că nu suntem noi în control deloc. Iar dragostea lui Dumnezeu ne arată cât suntem noi de valoroşi pentru El.
Aţi spus că aveţi milă pentru soţ. Aş vrea poate să vă întreb ce înseamnă milă? La ce vă gândiţi efectiv atunci când spuneţi că în încercările de vă lua viaţa există şi această milă faţă de soţ? Dacă e acea milă onorabilă care se gândeşte la cel de lângă ea şi se sacrifică este de apreciat. Pentru că avându-vă unul pe altul e mai usor decât a fi singur şi a îndura totul…cu siguranţă i-ar fi mai greu fără dv.
În ceea ce privesc serviciile sociale, ati putea să solicitaţi un ajutor pentru plata chiriei la DGASPC din sectorul de care aparţineţi. Şi ar mai fi şi alte servicii de care puteţi să beneficiaţi precum alimente, îmbrăcăcăminte, dar tot prin solicitare în cadrul directiei. Sunt asociaţii care oferă ajutor social celor în nevoie din comunitate în baza solicitărilor.
Vă doresc şi mă rog să vă găsiţi acea stabilitate!

22 11 2020
Dan

Nu mai incerca sa te omori. Si eu am incercat si nu am reusit. Doar am ajuns la spital. E o cale de a te nenoroci. Daca ajungi imobilizata la pat? Si depresiva si paralizata. Mai bine mergi mai departe si bucura te de ce mai poti.

2 01 2021
Amon Tobin

te-a mantuit Dumnezeu de 3 ori, nu mai incerca. rabda pentru mantuirea sufletului! iadul este strasnic si muncile lui nu pot fi descrise in cuvinte. mai ales muncile sinucigasilor, ca ei ajung in fundul iadului! teme-te de acele munci si greutati, caci cele de pe pamant usoare si trecatoare sunt. Multumeste pentru putinu-l care-l ai, nu te mai plange si numai carti ca sa-ti faci raul mai mare. Da slava lui Dumnezeu si vei trece peste toate. A fost in Sfanta Evanghelie un exemplu: Era un om bogat care se îmbrăca în porfiră şi în vison, veselindu-se în toate zilele în chip strălucit.
20. Iar un sărac, anume Lazăr, zăcea înaintea porţii lui, plin de bube,
21. Poftind să se sature din cele ce cădeau de la masa bogatului; dar şi câinii venind, lingeau bubele lui.
22. Şi a murit săracul şi a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam. A murit şi bogatul şi a fost înmormântat.
23. Şi în iad, ridicându-şi ochii, fiind în chinuri, el a văzut de departe pe Avraam şi pe Lazăr în sânul lui.
24. Şi el, strigând, a zis: Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine şi trimite pe Lazăr să-şi ude vârful degetului în apă şi să-mi răcorească limba, căci mă chinuiesc în această văpaie.
25. Dar Avraam a zis: Fiule, adu-ţi aminte că ai primit cele bune ale tale în viaţa ta, şi Lazăr, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mângâie, iar tu te chinuieşti.
26. Şi peste toate acestea, între noi şi voi s-a întărit prăpastie mare, ca cei care voiesc să treacă de aici la voi să nu poată, nici cei de acolo să treacă la noi.
(vezi ce este depret in iad? ) Iata rasplatirea lui Dumnezeu pentru cei care au rabdat. numele lor sunt pomenite de Dumnezeu , iar ale pacatosilor si necredinciosilor sunt date uitarii. Cei ce au rabdat mizeriile, nedreptatile, necazurile, bolile, suferintele pana la Sfarsit sunt scrise in cartea vietii, sunt date exemple si pomenite peste veacuri. Ia vietile Sfintilor si te minuneaza de ce necazuri si greutati aveau oamenii in trecut ! pe mine gandul l-a focul si muncile iadului, rugaciunile, m-au mantuit de a nu-mi lua viata. si Ani de zile m-au muncit gandurile astea cumplite care sunt de la diavol. Fii cu luare aminte , cu bagare de seama, spovedeste urgent gandurile astea cumplite, fa un acatist 40 de zile la un Sfant si vei vedea mantuirea cu ochii tai! nu da Dumnezeu cruce fara sa dea si puterea sa o duci! ba inca vine El Insusi sa o care daca-L chemi! am vazut eu insusi prezenta Lui in necazurile si greutatile care le-am intampinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat: