Bibi

17 12 2019

De câteva timp simt că singura rezolvare e sa plec pe lumea cealaltă …nu mai suport pe nimeni simt că nu mai are rost sa muncesc și mă cert mereu cu părinții și iubitul , am incercat de câteva ori sa mă sinucid dar ceva m a oprit


Acțiuni

informatie

4 responses

17 12 2019
Adrian

Dragă Bibi,

Bun venit aici! În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” pe care am numit-o „Bibi”, conform pseudonimului ales de tine. Este a ta! AICI vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot AICI te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

27 12 2019
Dan

Părinții nu ti poti alege,dar poti sa alegi dacă vei depinde de ei sau nu. Poti sa ti faci propria viață asa cum vrei. Cat despre iubit,tu decizi cu cine vrei sa trăiești ,cu cine iti vei intemeia o familie. Ai tot timpul înainte să cunosti oameni noi,sa faci alegeri si sa trăiești atatea momente frumoase.

18 01 2020
Bogdan

Buna Bibi, mi se pare ca Jung si-a dat seama prima data ca/ constiinta noastra este transmisibila de la o generatie la alta. Altfel spus toate certurile cu parintii tai cel mai probabil au fost si certurile parintilor tai cu ai lor. Ce vreau sa zic prin asta e ca trebuie sa vedem victimizarea ca o victimizare in rama. Nimeni de fapt nu e vinovat. Adica si cei care ne fac aparent rau sunt tot victime. A fi reactiva la cearta inseamna ca se activeaza ce ai mostenit si devi pana la urma exact ceea ce urasti. E un ciclu pe care il putem opri prin simpla observare, nu prin dorinte suicidale.

Momentele frumoase de care zice Dan mai sus vin din separarea a ceea ce ai ajuns sa fi (eul format sau ego sau identitate falsa) de ceea ce esti cu adevarat. Ceea ce inca probabil nu stii pentru ca tot universul tau este reprezentat de formarea ta(sau de cine ti-o face), de ce ai fost invatata sa crezi ca asa „trebuie sa fie”.

Ziceai ca a fost ceva ce te-a oprit. Sinele tau real te-a oprit, probabil daca ar avea gura ti-ar spune: Te superi pe ce crezi ca esti tu, care de fapt nu esti tu. Te superi pe o iluzie.

30 04 2020
Dana

Buna,Bibi! Iti recomand cartea „Lasa grijile,invata sa traiesti” de Dale Carnegie
Ai grija de tine!
Cu drag,Dana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat: