Mihaela E.

3 12 2019

Mihaela este numele meu, sint singura deși am familie,,, da, da, cum auziți,,, da am frați care mau dat la opărite, mau marginalizat, lucrurile stau asa, de cind ma știu, nu are rost să întru în detalii, am avut o situație gre, o sa spuneți ei și toată lumea are, da, dar la mine este diferit, la fiecare om problemele prin care trece este diferit, cum nu era suficient, sufletul meu pereche este un fustangiu nenorocit care și într-o gaura ar bagao, nu mai pot mam umilit în ultimul hal, durerea asta ma nimicește în fiecare zi

a


Acțiuni

informatie

4 responses

3 12 2019
Adrian

Dragă Mihaela,

În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” pe care am numit-o „Mihaela E.”, conform pseudonimului ales de tine, la care am adaugat o literă. Este a ta! AICI vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot AICI te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

4 12 2019
monica

Da fiecare cu viata lui, daca e un asa vanator de gauri, te ai gandit ca poate nu e sufletul tau pereche ! ? ca poate poate ….sufletul pereche nu se face pereche daca ii spunem noi asa …ai grija de tine

15 01 2020
Bogdan

F. interesant subiectul cu sufletele pereche. Exista asa ceva? Ca orice concept din mintea noastra si sufletul pereche este tot un concept al mintii. Daca intalnim pe cineva conform standardelor noastre dezvoltate atunci e sufletul nostru pereche. Daca nu e conform standardelor noastre, e naspa.
Observam aici, draga Bibi, o mica diferenta intre ce asteptari aveai tu si ce ai primit de fapt. De aceea poate te-ar ajuta sa redefinesti acest concept de suflet pereche. Si cand zic redefinesti ma refer sa nu-l definesti deloc. Manifestarea ta sincera si naturala e suficienta pentru a atrage un „suflet pereche”, insa in momentul cand sufletul pereche este definit (adica tre sa fie cumva) starea ta devine una de cautare a ceva ce nu ai, de lipsa mai pe scurt. Si cautarea cu o stare de lipsa e inceputul miscarii in jurul cozii (a nebuniei): Pentru ca ai nevoie de ceva ca sa fi cumva, dar stii ca pentru a avea acel ceva tre sa fi tu la randul tau cumva, dar nu poti fi cumva pana nu ai acel ceva :))))
Nu e mai simplu sa fi pur si simplu? Prin Biblie stiu ca era ceva, citez total aproximativ: ziua de maine are singura grija de ea. Dar nu, noi tot tre sa ne batem capu sa controlam, sa facem, sa dregem si pana la urma toata activitatea asta face si mai rau pentru ca starea cu care ne manifestam este una de lipsa. Si o stare de lipsa pe langa ca nu aduce rezultate, mai si distruge organismul, prin manifestarea stresului in corp. Noi ni le facem astea…Sa facem absolut nimic am avea rezultate mai bune. Dar ne lasa mintea?

18 01 2020
Bogdan

scuze de greseala de nume Mihaela, mi-a ramas in minte prima persoana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat: