Giuli

1 08 2019

Singur motiv care ma opreste cred ca este suferinta parintilor,fiind singurul copil,dar totusi…daca nu vor ma gasi niciodata poate se gandesc ca mi am vazut de viata mea si nu vor patii nimic.
Eu asa nu mai suport,mai bn ma biciuieste cineva decat sa suport toata durerea asta.

Singur motiv care ma sperie cel mai tare sunt parintii ,sa nu se intample ceva cu ei.


Acțiuni

informatie

4 responses

1 08 2019
Adrian

Dragă Giuli,

În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” pe care am numit-o „Giuli”. Este a ta! Acolo vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot acolo te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

3 08 2019
iulian

M-am saturat de saracie si de boala. Faptul ca altii se bucura de viata si au tot ce-si doresc imi creeaza o stare extraordinar de proasta. Nu imi mai permit sa imi cumpar nici alimente suficiente, ce sa mai spun de utilitati sau de tratamentele pentru boala mea cronica? In curand voi renunta la internet si poate si la curent si apa……. Nu mai am nicio farama de speranta…. Adio

4 08 2019
Adrian

Dragă Iulian,

În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” pe care am numit-o „Iulian A.”. Este a ta! Acolo vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot acolo te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

17 08 2019
Dan

Giuli,suferința ta este cauzată de un dezechilibru in creier,oricare ar fi motivul. Dacă vei lua niste antidepresive,nu vei mai simti durerea asta. Crede ma! Ai nevoie înainte de toate de un doctor. După câteva săptămâni pe antidepresive,poti decide mai usor ce faci cu viata ta si daca o vei lasa prada depresiei sau nu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat: