Gabriella 22

9 07 2019

Sunt atât de multe care ma apasă , ma simt atât de singura … Cred ca … Singurătatea e cea mai gravă boala a unui om . Nu știu dacă ar fi un motiv pentru a pleca de pe aceasta lume sau de a rămâne și de a lupta incontinoare . Tot ce știu e ca …. si tatăl meu a renunțat la lupta , mama … cancerul a fost de vina . Copilul meu nu e in brațele mele … iar eu ???? De ce trebuie sa le suport … Mulți spun ca devii mult mai puternic , dar eu nu ma simt așa …. Sm doar 22 de ani și ma simt de parca as avea 80 . Diferența mare nu ? 🥺


Acțiuni

informatie

2 responses

9 07 2019
Adrian

Dragă Gabriella,

În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” pe care am numit-o „Gabriella 22”. Este a ta! Aici vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot aici te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

14 07 2019
Roximoronica

Dragă Gabriela,

Știu prin ce treci. Între 14 și 31 de ani am avut constant gânduri de sinucidere și sentimentul că sunt de tot singură pe lumea asta. Am simțit și uneori simt și acum că vârsta din buletin e mult mai mică decât vârsta sufletească. Îmi pare rău pentru drama din viața ta, dar dacă îți spun că poți să te ridici deasupra ei mă crezi? Ai fost adusă pe lume pentru a-ți împlini un destin, nu pentru a fi un număr într-o statistică a sinuciderilor. Ai gândit dintotdeauna așa sau în urma problemelor acumulate în familie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: