Ella V.

9 07 2019

Am ajuns la concluzia ca trebuie sa renunt , am realizat ca viata nu imi mai ofera nimic , am multe motive ca sa renunt la tot , nu pot sa fiu cu baiatul de care imi place , unii din prietenii pe care i-am crezut prieteni, m-au dezamagit ,m-au tradat ,am renuntat la iubirea mea pentru fericirea altei persoane , unei prietene , i-am lasat sa se bucure , sa fie fericiti si ea m-a facut pe la spate , vorbea de mine , am picat bacul cu 17 sutimi , i-am dezamagit pe parinţi dar si pe cei din jur care credeau in mine , sunt si eu dezamagita, numai eu stiu cat am invatat si am lasat prietenii , intr-adevar mai ieseam seara pe afara , ca sa ma relaxez ,cu invatatul meu nu se vede rezultate , stiu ca am facut , de aceea am facut contestatie si la romana si la geografie , ma stiu ca nu sunt proasta, am evoluat foarte mult , eu stand la un asistent maternal de la varsta de 3 ani pana la 12 ani , am trecut prin multe , mi-am gasit familie , m-a ajutat Dumnezeu , si eu acum i-am dezamagit , si ma doare sufletul sa ii vad asa , nu mai imi pot realiza visul , de a fi pe kineto , masseoză , sunt terminata , eu altceva nu ma vad sa fac , ca nu imi place , vreau sa imi urmez visul … dar nu se mai poate ! Renunt la viata , nu am nimic de pierdut ,am pierdut totul !


Acțiuni

informatie

3 responses

9 07 2019
Adrian

Dragă Ella,

În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” pe care am numit-o „Ella V.”. Este a ta! Aici vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot aici te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

16 07 2019
Trustmotorcy

Ella, scrie-ne aici și hai să vorbim, sper că ești bine.

Cât despre situția școlară nu te agita, fiecare dintre noi avem momente proaste în viață, care tocmai ne încetinesc gândirea și avem impresii total greșite și negative despre noi. Asta se poate remedia.

Dacă acel băiat nu mai este cu tine, acordă-ți o pauză și încearcă să te liniștești. Înțeleg ce simți pentru că trec prin lucruri asemănătoare.

Nu confunda sentimentul de a fi îndrăgostită cu iubirea. Iubirea este ceea ce rămâne între voi după o perioadă mai lungă. Din păcate a rămas doar la tine, dar asta denotă că ești o persoană sinceră.

Ar fi super dacă ai comenta înapoi, m-aș bucura să avem un dialog. Îmi pare rău că ți-am văzut postarea abia după câteva zile.

17 07 2019
Miss

Vor veni si clipe mai bune pentru tine. Dai bacul in toamna sau anul viitor. Nu dispera!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat: