Faranume

15 06 2019

Am o durere imensa in suflet deoarece mama mea s-a sinucis in luna martie anul acesta fara sa lase vreun bilet si cred ca a facut asta din lipsa banilor. Tatal meu a intrat in depresie si a inceput sa se imbete tot mai des. Si eu sunt cu moralul la pamant pentru ca nu imi gasesc un loc de munca si pentru ca nu mai pot sa vad dimineata chipul senin al mamei, oricat de incercata ar fi fost :(((((( O sa ma sinucid pe 19 iunie pentru ca mama mea s-a sinucis pe 19 martie, daca asta ne-ar putea aduce inapoi unul langa celalalt…………..


Acțiuni

informatie

2 responses

15 06 2019
Adrian

Dragă „Faranume”,

Bun venit aici! În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” pe care am numit-o „Faranume”. Este a ta! Aici vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot aici te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

17 06 2019
Miss

Nu te sinucide si mai cauta-ti de lucru! Nu e usor cu gasirea unui loc de munca, societatea e impartita, si cei dintr-o categorie isi dau de lucru numai lor si ai lor lor, ceilalti sunt mai altruisti, ajuta , nu isi pun problema in termeni de eliminare ai altor oameni pentru ca nu sunt joburi destule (cred ca sunt totusi) si si pentru ca vor sa ne faca sa suferim cat mai mult.
In ceea ce priveste faptul ca mama ta s-a sinucis, e un lucru trist intr-adevar, dar ia in considerare faptul ca sunt oameni care simt sa se sinucida mai mult decat altii, vin cu aceasta implantat in creier. Poate mama ta avea acea gena si tu nu o ai. Deci nu te sinucide si mai acorda-ti o sansa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: