Bianca 10

7 05 2019

Trec printr-o perioada la care nu m-am gandit ca voi ajunge vreodata.. pur si simplu nu mai am putere sa lupt, am luptat aproape 3 ani pt relatia mea cu un baiat.. totul s-a intors la 280° nici nu ma asteptam..
Vreau doar sa pot face ceva, dar sa nu ma doara, sa dispar pur si simplu, sa nu mai exist.. simt ca pe toata lumea enervez, supar.. intreb ceva mi se raspunde (vad eu) urat.. am si mult prea mult de invatat pt scoala, pt ca am bacul anu asta, nici pe invatat nu ma pot concentra.. doar la asta ma gandesc. Ce bine ar fi sa nu mai exist. Sa uite toti oamenii de mine, pe nimeni sa nu mai supar, enervez.. pur si simplu sa dispar..
Pe altcineva inafara de ele nu vreau.. nu stiu, nu imi mai vad viata fara el, iar daca nu o mai vad, ce rost mai am? Nu ii va parea rau de mine, ca numai sunt.. sunt sigura.
Da, e depresia facuta din dragoste..
Iubesc prea mult iar el vrea sa ramanem prieteni. Iubesc extrem de mult si vreau sa dispar, sa dispar. Pentru ca nu mai pot da iubirea asta la altcineva..


Acțiuni

informatie

5 responses

7 05 2019
Adrian

Dragă Bianca,

Bun venit aici! În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” cu un pseudonim care să îți protejeze identitatea – am numit-o „Bianca 10”. Este a ta! Aici vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot aici te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

7 05 2019
Roximoronica

Dragă Bianca,

Mai devreme sau mai târziu, cam toți vom trece printr-o dezamăgire din dragoste, este inevitabil. Și eu am fost în situația ta și nu aveam în minte decât sinuciderea și credeam că-l iubesc cu adevărat pe băiatul respectiv. Dar e o diferență foarte mare între dragostea autentică și simpla îndrăgostire. Dacă l-ai iubi cu adevărat ai accepta decizia lui pentru că nu ai vrea ca el să se simtă neîmplinit în relație. Sunt de fapt niște false așteptări din partea ta și dorința ca prin sinuciderea ta să-l faci pe el responsabil de gestul tău. Asta nu e deloc iubire. Ca să înțelegi ce se întâmplă cu tine îți recomand cu drag să citești cartea Femei care iubesc prea mult, de Robin Norwood. Se citește foarte ușor și te ajută să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai detașată. Acum, pentru că lucrurile s-au întâmplat de puțin timp, ești foarte afectată, dar intensitatea trăirilor tale se va diminua treptat, te rog să mă crezi.

Știi vorba aia că în orice rău există și un pic de bine? E foarte adevărată, decepția ta poate fi o ocazie de creștere pentru tine. Uite, eu când m-a părăsit prietenul, m-am implicat în activități de voluntariat ca să mai uit și am trăit cele mai frumoase momente din viața mea.

Chiar vrei să fii o simplă cifră într-o statistică a sinuciderllor? Nu pentru asta ai fost adusă pe lume, ci să încerci ca prin acțiunile tale să faci lumea în care trăiești un pic mai bună și mai frumoasă.

Dumnezeu te iubește. În plus, El nu te va părăsi niciodată.

7 05 2019
cosmin

dragă bianca,

mă regăsesc în situația ta și înțeleg cât de greu este să treci peste o relație de lungă durată, știu cum se simte să nu ai chef de școală, socializare și oameni.
gândurile nu mai curg fluent și e normal să te simți incapabilă, dar asta nu înseamnă că viața va decurge doar astfel.

lucrurile vor trece în timp și se vor diminua, poate nu total, dar vei începe să te descoperi, să observi emoțiile cum se frământă adânc înăuntrul tău, să le conștientizezi și acceptându-le să treci peste ele.

știu că doare foarte rău, nici nu îți vine să crezi realitatea, ai nevoie de vorbe bune și oameni constructivi în jurul tău, dar acesta e procesul vindecării.

lasă trecutul, ocupă-te de tine și niciodată nu te arăta vulnerabilă în fața unui băiat, nu îl aduci înapoi prin suferință.
dacă a plecat, el te-a pierdut și nu invers. ai încredere că există și reversul medaliei, nu rămâne mai prost ăla care suferă.

încearcă să dai bacul totuși, iar dacă nu reușești e total ok, șanse mai sunt și nu-i o rușine să-l dai altă dată. important rămâne ca starea ta emoțională să fie în regulă. mai scrie-ne aici când ai nevoie.

7 05 2019
Miss

Foarte frumos raspuns Cosmin!

10 05 2019
monica

Salut Bianca

Cand iubirea doare ar fi bine sa verifici sa nu fie o dependenta acolo, o dependenta de atentie, cand iubirea doare e bolnava,pune l pe el deoparte si descoperete pe tine.

O zi placuta Bianca

Daca te descoperi pe tine o sa traiesti o iubire sanatoasa care aduce implinire !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat: