Răzvan 67

23 04 2019

Doamne de ce m-ai lasat gay intr-o Romanie plina de homofobi? Nu mai suport sa fiu batjocorit in continuare de aproape toti oamenii chiar si de cei in care am avut incredere candva. Nu imi pot face o iubita (nu mi-au placut niciodata fetele).Sunt la pamant cu moralul si cu sanatatea si nu am niciun ajutor…. imi pare rau nu de mine,imi pare rau de oamenii nevinovati care au fost, sunt si vor fi ca mine si care trebuie sa traiasca sub masti o viata intreaga…..sub dominatia ideii de „normalitate” si ca daca nu esti asemanator trebuie sa fii respins/chiar ucis daca ar fi dupa unii….. ma voi sinucide prin […moderat…]……m-as simti mult mai liber daca as muri in natura…..eliberat in sfarsit……

Reclame

Acțiuni

Information

7 responses

23 04 2019
Adrian

Dragă Răzvan,

Bun venit aici! În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” cu acest pseudonim – „Răzvan 67″”. Este a ta! Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că ai găsit-o deja. Aici vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot aici te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

23 04 2019
Dan

Sinuciderea nu e o salvare! E o respingere a propriei vieți. Tu alegi sa faci ce ar vrea unii sa faca ,adică sa te ucizi. Nu ti dai voie să trăiești liber ,astepti sa se schimbe lumea cand mintea ta e cea care trebuie sa accepte ca lumea asa este. Asta înseamnă deocamdată normalitatea la noi. Bineinteles ca nimeni nu te retine sa trăiești ca fiind gay in patul tau. E alegerea ta si lumea e interesată până la un punct,de acolo fiecare vazându si de propria viata. Asta inseamna ca orice s ar intampla,tot la viata ta trebuie sa te gândesti fiindca asta facem toti,indiferent despre ce e vorba.
Eu zic sa ti dai șansa de a trăi asa cum iti doresti fără să te mai gândești că ar trebui să te si placa oamenii,e suficient sa te placi tu si iubeste te fără să te lași influentat !

24 04 2019
Miss

Foarte bine spus Dan. E suficient sa te placi tu! Aceasta e o ideea psiho-psihiatrica (fara sa fiu de specialitate, dar din ce am observat totusi) salvatoare si cateodata e suficient si sa te iubesti tu! Cand multi au sa iti reproseze multe lucruri, unii sunt ostili chiar fata de felul cum arati, eu imi repet, eu ma iubesc pe mine. Ma uit in oglinda si, pentru mine eu sunt frumoasa, imi amintesc momentele cand am ajutat persoane, cand m-am sacrificat pentru altii (ceea ce nu e bine) si ma iubesc pe mine.

24 04 2019
Dan

Exact. Empatizeaza cu tine,în primul rând. Întotdeauna mi am dorit să empatizezi cu ceilalti,si ce crezi,de fiecare dată am uitat sa empatizez cu mine si nu am reusit sa inteleg pe nimeni. Întâi trebuie sa ne intelegem pe noi,sa acceptăm golul din viata noastră,dupa avem toata puterea sa intelegem viata,pentru ca viata noastra începe odată cu noi. Noi suntem propria noastră lipsa si tot noi ne suntem suficienți.

25 04 2019
Miss

Multumesc pentru raspuns!Asa e, noi ne suntem suficienti!

25 04 2019
I can’t

Viata asa nu are nici un sens , sunt la varsta la care ar fi trebuit sa ies cu pritenii si sa ma distrez dar eu nu o pot face pentru ca nu am cu cine, si nici nu imi pot face prietenii , sunt foarte timida si inchisa in mine . Adolescnta nu e deloc cum ma astpetam eu sa fie , e foarte grea, ma doar cand vad altii adoloescnti cum isi traieac viata iar eu datorita aniexitati nu o pot face . Cu scoala nu mai ma pot descurca, prietenii reali nu exista , toata lumea doar barfeste acum . M-am saturat sa stau singura in camera mea sa sa imi fie frica sa socilaizez

26 04 2019
Adrian

Dragă „I can’t”,

Bun venit aici! În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” cu acest pseudonim – „I_can’t”. Este a ta! Sper însă că ne vei da un nume pe care ți-l vei alege tu, cu care să te putem apela, pentru că acesta nu sună foarte prietenos. Acolo vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot acolo te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: