GV

21 04 2019

Bună seara
Am 54 de ani.
Trei divorțuri.
O existență ratată.
Sentimente justificate de culpabilitate.
Lipsa stimei de sine.
Încerc, sau așa îmi imaginez, să evit sa mă sinucid.
De fapt, nu imi doresc sa mai exist, să mă degradez moral.


Acțiuni

informatie

4 responses

21 04 2019
Adrian

Dragă GV,

Bun venit aici! În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” cu acest pseudonim – „GV”. Este a ta! Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că ai găsit-o deja. Aici vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot aici te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

23 04 2019
razvan

Doamne de ce m-ai lasat gay intr-o Romanie plina de homofobi? Nu mai suport sa fiu batjocorit in continuare de aproape toti oamenii chiar si de cei in care am avut incredere candva. Nu imi pot face o iubita (nu mi-au placut niciodata fetele).Sunt la pamant cu moralul si cu sanatatea si nu am niciun ajutor…. imi pare rau nu de mine,imi pare rau de oamenii nevinovati care au fost, sunt si vor fi ca mine si care trebuie sa traiasca sub masti o viata intreaga…..sub dominatia ideii de „normalitate” si ca daca nu esti asemanator trebuie sa fii respins/chiar ucis daca ar fi dupa unii….. ma voi sinucide prin […moderat…]……m-as simti mult mai liber daca as muri in natura…..eliberat in sfarsit……

23 04 2019
Adrian

Dragă Răzvan,

Bun venit aici! În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” cu acest pseudonim – „Răzvan 67″”. Este a ta! Acolo vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot acolo te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

23 04 2019
Dan

Despre ce moralitate vorbesti Tu?
Nu vezi ca trăiești un conflict tu cu tine? Asa crezi ca il vei rezolva? Omorandu te? In niciun caz! Tu nu faci altceva decât să ti afunzi existenta Intr o moralitate stabilită de altii,nicidecum de tine insuti si te cerți pe tine pentru asta. Nu meriți să trăiești o viata atât de chinuitoare! Meriți să trăiești liber fata de aceste iluzii cum ar fi moralitatea ,care se schimba ca vremea.
Si ce daca ai trecut prin 3 divorțuri? Alții nu au apucat să aibă nici macar șansa de a divorța.
Tu de fiecare dată ai sansa de a ti reface viata,din bine,în mai bine. Ce faci Tu? Dai cu piciorul la fiecare șansă,pentru ca tu crezi ca ar fi prea târziu. Nu este. Nu esti singur. Sunt atatia oameni in situatia ta ,de toate vârstele,avem nevoie de tine aici! Esti important ca noi toti si meriți să trăiești! Alătura te comunității de supraviețuitori si incearca sa ajuți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




%d blogeri au apreciat: