Draguloiu

20 04 2019

Eu am trecut pe acolo..povestea mea cu un sot care era m si tot timpul plecat…si intr un moment foarte greu mie atunci cînd aveam cea mai mare nevoie de sprijin moral psihic eram însărcinată cu al doilea copil si m ai aveam unu de 5 anișori sa îndrăgostit de o femeie din America unde a și stat cu ea vreo 6 ani timp in care eu m am chinuit cu copii el neavînd niciodată responsabilitate doar pretenții problema mare era ca ma lăsase si cu vreo 300 mil datorii da după 6 ani sa INTORS la fel ca si cum nu asa întîmplat nimic….eu am acceptat doar ptr ca copii sa si cunoasca tatăl sentimente nemaifiind in aceasta perioada după 6 ani a dorit să plece din nou ca un bumerang ca si cum sa plateasca Larma deci eu c am acolo m am regăsit în toată povestea urît dar m ai departe groaznic..astept sfaturi multumesc

Reclame

Acțiuni

Information

2 responses

20 04 2019
Adrian

Dragă Draguloiu,

Bun venit aici! În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” cu acest pseudonim. Este a ta! Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că ai ajuns acolo unde trebuie. Aici vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot aici te voi ruga să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru noi, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cu ce te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

23 04 2019
Dan

Iti recomand sa nu ti mai spui „povestea vieții” raportându te la un om care înseamnă atât de puțin pentru tine. Bucura te de sănătatea ta si a copiilor tai,de voi,familia unită ce a supraviețuit până astăzi si de tot ce v a mai rămas frumos in lume! Meritati sa va bucurați de viata,asa cum toti meritam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: