Dinozaurul TB

19 11 2018

Buna sunt Francisc și am 17 ani și nici nu știu cum să încep adică am inceput sa am probleme foarte mari în ultimul timp bunici au murit frățiorii mei au murit unchii mei au murit verișoară mea la fel iar acum din păcate în cer încet și cea mai scumpă persoana din viața mea tata. Și simt că nu mai rezist dar ajungând pe site-ul acesta mi-am dat seama că nu sunt singurul cu probleme. Faceți o treabă minunata cu site-ul acesta.

Reclame

Acțiuni

Information

3 responses

19 11 2018
Adrian

Dragă Francisc,

Bun venit aici! În coloana din partea dreaptă a fost creată o „căsuță” cu pseudonimul pe care ți l-ai ales – „Dinozaurul TB” (tu ai scris puțin altfel, dar am bănuit că este doar o eroare de tastare). Așteptăm să ne scrii AICI mai multe detalii despre tine și problema cu care te confrunți. Tot AICI vor sosi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport.

Cu prietenie,
Adrian

19 11 2018
Dana

Buna Francisc,

Imi pare rau sa aud ca treci prin momente atat de dificile. Sper din suflet sa treci cu bine peste toate astea si sa ai incredre in viata si in iubire.
Cred ca iubirea este singura solutie.

Si ar mai fi ceva, moartea exista. Moartea e doar o trecere, un pasaj. Asa ca cei dragi tie sunt vii insa sub o alta forma.
Dar asta e alta poveste….

Pana una alta ai grija de tine si cauta bucurie in orice lucru marunt.
Nu esti singur in toate astea…

Cu drag,
Dana

14 04 2019
Dan

Buna! Nu trebuie sa mori si tu daca au murit și ai tai. Asta e viata. Durerea sufletească,ca si cea fizica,este in creier si acestea sunt trecătoare. Nu are rost sa te sinucizi sau sa te imbolnavesti pentru a muri. Deja psihicul tau e la pământ. Tu esti bolnav de depresie acum si e si normal,prin ce psiho traumă ai trecut si treci. Mergi si discuta cu medicul tau de familie si roagă l sa te trimită la un psihiatru pentru tineri sa ti trateze depresia. Sanatate multa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: