Ionel V.

7 09 2018

Of.am 45 .doi copii nevăzători si o nevastă ca nu mai asa nu am chef sa i zic,am vrut de câțiva ani sa divortez ca nu ma mai împac sub nici o forma cu ia.dc,?am întâlnit o altă persoană, ma m îndrăgostit mi am făcut planuri de viitor etc.am ajutat o sa si ia casa .masina. Nu din bani mei doar am susținut o .de vre o doi ani a aflat nv de noi .Of.i a făcut scandal si la munca si prin scara blocului cu vecini ei.mesaje la toti din familia ei.la mine la fel m a izolat de toată lumea .scandaluri zi de zi.a hărțuit o pe fata asta de ni mai vrea să audă de mine.eu nu am putut să iau o decizie ptr ca mi a pus toată lumea in cap. Toți ma vb si barfesc.in scara la mine la fel scandal cu poliție si vecini .am ajuns singur fara neamuri prieteni,frați. Nimic zero.pe ia o copatimeste toată lumea si o încurajează să mă distrugă si sa ma termine psihic.A reușit in proportie de 95%nu o suport de fel.nu o intereseaza de cat sa ma vada distrus si singur.nu i face mâncare nu mi pune la munca .Nimic.am muncit am trei apartamente. Am bani la banca .dar nu mai văd o speranță ptr ziua de maine.copii tin cu ia dacă îi sun de multe ori nu mi raspund la tef. Mama nu am de 22 de ani. Tata e la azil f bolnav .frați ii dau dreptate ei .sincer nu mai văd ptr ce mai merge mai departe .sunt in depresie .Da.zilele mele sunt numărate invers si multe nu mai sunt.Sunt distrus.


Acțiuni

informatie

3 responses

7 09 2018
Adrian

Dragă Ionel,

Mulțumim pentru încrederea ta și pentru că ne-ai împărtășit povestea ta. În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” pe care am numit-o „Ionel V.”. Este a ta! Am moderat numele tău, pentru a-ți proteja identitatea. AICI vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot AICI așteptăm orice alte detalii vei considera utile sau necesare pentru a înțelege mai bine cu ce te confrunți!

Cu prietenie,
Adrian

8 09 2018
Sweet Sorrow

Dar zilele pe care le mai ai poți încă să mai schimbi ceva, să faci ceva. Indiferent de situația tensionantă dintre tine și soția ta, dragostea pentru copii tot va rămâne și dragostea pentru părinte. Dacă ai putea să le arăți preocuparea ta sinceră de tată de care au atâta nevoie, dacă ai putea să-ți vizitezi tatăl la azil în această perioadă dificilă pentru el, dacă ai putea să-ți canalizezi energia și resursele tale spre aceste persoane și cum să le aduci lor speranță prin acesta vei căpăta și tu speranță. Dar de multe ori există tendința de a nu căuta vindecarea de care avem atâta nevoie ci doar o cale de a scăpa de consecințe. Dacă vrem să restabilim relații, să reparăm vasele sparte, ceea ce putem face este să ne recunoaștem greșelile și să ne cerem iertare.

16 09 2018
Dana Pamfil

Buna Ionel V,

poate ar trebui sa iti iei o vacanta singur, undeva departe de toate problemele…sa tragi aer in piept si sa te decizi care e cea mai inteligenta solutie pe care vrei sa o iei pentru viata ta.
Intreaba-ti inima ce isi doreste cel mai mult, care e cel mai frumos scenariu…si urmeaza-l cu incredere.

Cu drag,
Dana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: