Casandra18

29 08 2018

Sunt sătulă de viață asta amara și dură…..Ma confrunt cu foarte multe probleme……vreau sa scap de viață asta……

Reclame

Acțiuni

Information

6 responses

29 08 2018
Adrian

Dragă Casandra,

În coloana din dreapta am creat o „căsuță” cu pseudonimul ales de tine – Casandra18. Este a ta! Ne-ar prinde bine să avem cât mai multe detalii legate de problema cu care te confrunți, pentru a înțelege mai bine. Aici vei primi, în curând, și răspunsuri sau comentarii ale membrilor grupului nostru virtual de suport.

Cu prietenie,
Adrian

30 08 2018
Casandra18

M-am săturat de viață asta… vreau sa mor atâta tot…im bag p…a în ea de viață… eu nu mai vreau sa traiesc mereu pățesc lucruri rele ceva rău se intampla .Eu cred ca fericirea nu-i pentru mine ,mereu simpt ca oameni rad de mine , im este frica de mine ,mi-e frica de monstru din mine ma simt singura într-o lume străină…. Ma simt in plus în lumea asta …. Stiu ca nu ma înțelegeți…..

29 08 2018
Sweet Sorrow

Casandra, știu că poate te simți obosită și epuizată de lupta care vine în urma confruntării cu problemele. Și poate că nu există nimic mai înspăimântător decât să stăm în fața unor probleme pentru care noi înșine nu avem soluții. Și-atunci în acea stare, simțim că ne prăbușim, simțim parcă nevoia de un loc sigur pentru a atinge solul. Dar asta ne demonstrează că nu putem avea control asupra tuturor lucrurilor și că nu suntem autosuficienți. Dar ceea ce putem face cu problemele este să le confruntăm, să le pătrundem, să le identificăm, să fim atenți la locurile profunde din ființa noastră. Ne rămâne atunci să depindem de o putere mai mare decât a noastră, aceea care vine de Sus, care toarnă din propria Lui viață în inimile zdrobite și restaurează capacitatea noastră de a continua. Cred că această perioadă dificilă poate fi o provocare pentru tine și mă rog la Dumnezeu ca în inima ta să fie adusă dorința de a reveni la viață.

30 08 2018
monica

Viata are etape si etape uneori e mai amara ….care sunt probelmele ce te amareste ? Poate au mai amarat si pe alti ?

30 08 2018
Sweet Sorrow

Știu că în aceste momente crezi că nu te înțelege nimeni…da, cuvintele pot părea superficiale, însă, situația ta poate fi resimțită altfel de către tine din interior față de cum putem noi vedea din exterior. Nu știm prin tot ce ai trecut și cu ce te confrunți dar atât cât ai fost dispusă ne-ai oferit iar dacă vrei să ne explici mai mult suntem aici…

Pot doar să-ți spun că felul în care te privești și ce simți față de tine însuți, imaginea de sine, influențează acțiunile, atitudinile și reacțiile. Astfel de păreri despre noi ne deformează imaginea față de viață. Dar ceea ce putem face este să regăsim dorința de a căuta locul care trebuie vindecat să restaurăm respectul față de sine, să vindecăm percepția cu evaluările ei înjositoare. Știu că în aceste stări nu mai contează nimic pentru tine, dar aș vrea să te gândești, te rog, ce i-ai spune unui om care nu și-ar mai dori să trăiască, ce cuvinte ai alege? Ai spus că te simți singură…gândește-te la persoanele care se simt singure în aceste momente, ce cuvinte ai alege pentru ele, ce le-ai spune? Și apoi să ți le spui și ție, să le crezi. Stii…Casandra, cineva apropiat m-a întrebat odată într-o stare de disperare ,,cum mă sprijin pe mine însumi”? Nu am înțeles de ce m-a întrebat asta când aveam cea mai mare nevoie să fiu sprijinită de cineva și printr-o vorbă bună măcar. Dar apoi m-am gândit și am înțeles că numai noi singuri putem deține acea dorință de a ieși la suprafață. Nimeni altcineva nu poate face asta în locul nostru.

22 10 2018
15MiculX

Salutări, Casandra!

Aștept cât mai multe detalii despre problemele pe care le ai.
Hai că le dăm noi de capăt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: