AdrianP

27 08 2018

Faptul ca am ajuns sa am asemenea ganduri ma deprima si mai mult.
Cand vad la stiri ca a murit cineva, accidental, imi pare rau de sarmanul nefericit care probabil isi dorea cu disperare o viata in aceasta lume si gandesc cu regret ca nu e corect ca eu care nu-mi mai doresc, traiesc, iar el/ea e mort/moarta.

De ce am ajuns aici? fiindca nu mai am nici un scop in viata, viata nu-mi mai poate oferi nimic iar eu nu mai am ce sa ofer. Fiindca am luat decizii gresite, una dupa alta, una mai gresita ca si alta …. astea m-au adus intr-un punct din care nu mai vad nimic bun in fata. Faptul ca doar eu sunt vinovat pentru momentul acesta, imi demonstreaza cat de mult m-am inselat pana acum, crezand ca sunt un tip destept si capabil sa fac alegeri corecte.

De ce NU O FAC? Fiindca imi este frica de Dumnezeu si fiindca sunt un las care asteapta sa i se intample un accident, sau sa-i revina boala de care a scapat cu ceva ani in urma.’

De ce scriu aici? Habar nu am, poate fiindca scriu unor necunoscuti, care nu ma vor cunoaste niciodata. Scriu, desi sunt convins ca nu aveti ce sa-mi spuneti care sa ma scoata din depresia in care m-a aruncat viata. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, intentiile si eforturile voastre sunt de laudat si am tot respectul pentru voi, … doar ca atunci cand un om puternic, care toata viata s-a luptat sa scoata capul din mocirla in care s-a nascut, reuseste, dar viata il impinge cu brutalitate inapoi, nu cred ca exista cuvinte sau tratate psihologice, care sa-l convinga ca viata mai are un sens.

Reclame

Acțiuni

Information

3 responses

27 08 2018
Adrian

Dragă Adrian,

Bun venit aici! În coloana din drapta a fost creată o „căsuță” cu pseudonimul pe care ți l-ai ales – „AdrianP”. Este a ta! Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că ai găsit-o! Aici vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot aici așteptăm să ne scrii orice alte detalii vei dori, pentru a putea fi citite în contextul lor.

Cu prietenie,
Adrian

27 08 2018
Sweet Sorrow

Adrian,

Faptul că ai scris aici, are preț, contează… ai împărtășit o părticică din tine. Ți-ai descoperit vulnerabilitatea, intimitatea- calități ale caracterului care sunt slăbite de multe ori de pozițiile în care ne aflăm. Deși sunt oameni necunoscuți care nu te vor cunoaște niciodată, printre cei care îți răspund sunt oameni care au trecut și ei pe-acolo, au simțit ce simți și tu. Ai dreptate, nu avem ce să spunem ca să te scoatem din depresie… Ai tot dreptul să vorbești așa. În stările aceastea suntem mai sensibili la propriile temeri decât la dorința altora de a oferi alinare. Scopul nostru de multe ori fără să ne dăm seama este autoapărarea. Știu că poate realitatea nu este așa cum ți-ai dori tu să fie și de multe ori nu suntem echipați corespunzător să rezistăm în fața tuturor problemelor vieții…dar vreau să-ți spun ceva mai există speranță…sau de ea ai uitat? Mai există iertare atunci când greșim… și mai există suflare de viață în trupul acesta lipsit de putere. Sensul lucrurilor și găsirea scopului în confruntarea cu viața pot fi posibile, dar ele nu se pot realiza ușor… Pentru a găsi un sens situației în care ne aflăm, chiar dacă ne este greu să luam în considerare partea bună a lucrurilor, ce putem face este să nu ne resemnăm și să nu renunțăm. Adrian, tu prin tot ceea ce poți să creezi oferi un scop. Dacă îți vei muta privirea de la durerea sau neputința care te apasă și vei oferi altora resursele pe care le-a pus Dumnezeu în tine. Să ne dăruim altora în ciuda realității dureroase este o cale de a birui. Poate că această cale va face o cotitură surprinzătoare pentru tine.

22 10 2018
15MiculX

Salutări, AdrianP

Văd că nu ai mai răspuns de 2 luni. Știu că nu ți-ai rezolvat problemele, însă poate ne mai spui ceva despre tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: