Radu 14

23 08 2018

Broo….. Am o probl groaznica.. Am 20 de ani nu am noroc in dragoste am incercat toate metodele de la gentlemen la golanas de cartier… Nici un rezultat… Parca nu exist tin sa zic ca am avut o singura relatie dar nu a foat cine stie ce intre noi… Eu am de gand sa imi pun capat vietii…. Nu pot sa lucrez
…. Imi pierd frazele ma gandesc numai la fete…. Nici nu ma pot concentra la munca ma pierd in cateva secunde…. Nst ce sa fac…

Reclame

Acțiuni

Information

5 responses

23 08 2018
Adrian

Dragă Radu,

Bun venit aici! În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” cu pseudonimul „Radu 14” – este a ta! Aici vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport!

Cu prietenie,
Adrian

23 08 2018
Nelly

Buna Radu14 daca tu la 20 de ani vrei sa iti pui cap zilelor ce sa zic eu o mama ce mi-am ingropat singura si unica mea fetita? Ce sa fac ce rost mai am? Dar totusi. Canva si eu am gandit asa ca tine din prob familuare. Dar la varsta ta eu tind sa cred ca nu ai cautat unde a trebuit. Iar abea ai 20 de ani . Timpul nu iti e trecut. Cu calm si rabdare iti vei gasi fata potrivita. Important e sa ramai om si sa crezi in Dumnezeu. Capul sus.

23 08 2018
Adalia

Draga Radu, ai putintica rabdare… Nu ti se intampla nimic iesit din comun… Toti la varsta ta am trait astfel de experiente… Nu fi fatalist… Va veni clipa in care vei intalni o tanara minunata, compatibila cu nevoile tale… Pana atunci, bucura-te tinerete, fa-ti viata frumoasa. Practica un sport. Fa-ti prieteni noi si de calitate. Iesiti inpreuna la film sau unde va mai place. Nu iti lasa timp sa te gandesti la prostii. Umple-ti timpul la maxim!!
Vor veni momente cand nu vei sti intre cine si cine sa alegi. Atunci sa te vad… 😄
Capul sus, fii intelept…caci va fi bine!!!

24 08 2018
Sweet Sorrow

Dacă nu știi ce să faci, eu zic să te mai gândești…
Haide să discutăm problema ta să vedem de ce crezi că e groaznică. Ai 20 de ani și crezi că nu ai noroc în dragoste, considerând că ai incercat toate metodele. Dar eu vreau să te întreb, crezi că dragostea necesită niște metode anume? Sau te referi mai degrabă la modul tău de a cuceri o fată?

Deci, să inteleg că viața ta e pusă în balanță cu norocul în dragoste iar prețul cel mai mare tu l-ai oferit pentru noroc în dragoste. Dar dacă nu e viață nu e nici ,,noroc” deci ca să poată exista ceva, mai intâi trebuie tu să ai viață. Să-ți dorești să trăiești. Apoi poți ajunge la o reală ințelegere a ceea ce înseamnă dragostea și poți iubi doar dacă te lipsești de căutarea satisfacției imediate. Poate că rezultatele vor veni atunci când nu te vei mai gândi la ele…

Nu lăsa îndoiala că parcă nu exiști să aducă frământări în inima ta. Sau stările de moment să decidă ce va fi pe termen lung. De multe ori stabilitatea vieții noastre e întreruptă de astfel de zbateri care ne fac sa cedăm, dar lupta bună se duce cu o pasiune epuizantă. Iar aceste tulburări ne fac mai puternici și ne dezvoltă și mai mult caracterul. Ai sperantă!

Vreau să-ți spun ceva. O fată oferă atenție unui băiat atunci când el este preocupat de ea, dar si de el. Când îl vede preocupat de dezvoltarea lui personală, stăpân pe el și un sprijin pe care se poate baza în susținerea familiei. Tu ai un loc de muncă, încearcă să acorzi atenție asupra lucrului pe care il faci, astfel, oferind respect, vei obtine o satisfacție în urma progresului tău.
Pas cu pas îți vei recâștiga perspectiva asupra vieții!…

22 10 2018
15MiculX

Salutări, Radu!

Nu te poți concentra la muncă pentru că tu vrei să rezolvi mai multe probleme deodată. Ideea este să le iei pe rând. Dacă ești la muncă, lucrezi.
Îți poți face timp 5-10 minute pe zi, minute în care să te gândești la tot ceea ce te frământă. Și-apoi să acționezi.

Aștept mai multe detalii despre problemele tale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: