LeoMajor

8 05 2018

Am ajuns aici întâmplător căutând informații cu privire la „ce se întâmplă dacă te sinucizi in timpul orelor de muncă”. Daca tot e sa mor/ mă omor, să nu mor prost. Abia mă abțin să nu mă sinucid. Îmi e atât de greu să mă abțin, încât am și atacuri de panică. Nu știu de ce. Că dacă mor, oricum, cui plmea îi pasă, mie oricum nu. Nu înțeleg la ce tot amân inevitabilul, chiar nu înțeleg. Nu mai înțeleg nimic ….

Reclame

Acțiuni

Information

3 responses

8 05 2018
Adrian

Dragă LeoMajor,

Bun venit aici! În coloana din partea dreaptă a fost creată o „căsuță” cu pseudonimul pe care ți l-ai ales. Cred că ai văzut deja cum funcționează lucrurile pe aici: te așteptăm din nou, să ne scrii cât mai multe detalii care să ne ajute să înțelegem problema cu care te confrunți. Tot acolo, în „căsuța” ta, „LeoMajor”, vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport.

Cu prietenie,
Adrian

8 05 2018
DjCristy88

Bagati […moderat…] si mergi mai departe, nu merita sa suferi pentru nimic in lume, ai toata viata inainte!

21 05 2018
corina

„Nu există argumente pentru a trăi. Acela care a ajuns la limită mai poate umbla cu argumente, cu cauze, efecte, consideraţii morale etc.? Evident, nu. Aceluia nu-i mai rămîn decît motive nemotivate spre a trăi….
Trăiesc pentru că munţii nu rîd şi viermii nu cîntă….
Sînt experienţe cărora nu le mai poţi supravieţui. După ele, simţi cum orice ai face numai poate avea nici o semnificaţie..Viaţa nu rezistă la mare temperatură.
A rămîne tîmpit de catastrofa ta proprie, incapabil să acţionezi sau să gîndeşti, cuprins într-un întuneric rece şi apăsător,… este a ajunge la limita negativă a vieţii, la temperatura absolută, unde ultima iluzie de viaţă va îngheţa…
Singurul lucru care-l poate salva pe om este iubirea ” EMIL CIORAN – „Pe culmile disperarii”

https://filotopiadotcom.files.wordpress.com/2017/06/emil-cioran-pe-culmile-disperarii.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=mPDLJ1UU2Uk – Dead can dance – The carnival is over

Draga LeoMajor,

Amani inevitabilul si nu stii de ce. Pentru ca, de fapt, cam vrei sa traiesti. Noi, oamenii, suntem fiinte duale, adica contradictorii, in aceeasi persoana se afla un inger si un demon ( ca ziua si noaptea, alb si negru, luna si soarele etc) , care se manifesta nu in acelasi timp, ci pe rand.Asta este natura noastra.Una calda, una rece.
Fii sincer cu tine insuti si intreaba-te de ce amani. Iti este frica sa te sinucizi, pentru ca iti este frica de suferinta din acele momente sau esti suficient de orgolios pentru a nu accepta moartea, ca noi toti, de altfel.Nimeni in lumea asta nu vrea de fapt sa moara, ne este foarte greu sa acceptam moartea chiar daca declaram sus si tare ca vrem murim, sa ne sinucidem. Avem momente de disperare si vrem s-o facem si unii chiar o fac pentru ca inteligenta lor emotionala este la niveul unui copil al carui sistem nervos nu este pe deplin format si face tot felul de nazbatii, iar sinuciderea este o nazbatie care vine din faptul ca te-ai suparat pe viata, adica pe tine, si asta pentru ca ai foarte mari pretentii.De ce? Pentru ca esti foarte orgolios si nu-ti permiti sa gresesti sau viata sa greseasa cu tine. Asta dintr-o mare sensibilitate. Cu cat esti mai sensibil cu atat esti mai orgolios.Persoanele sensibile/emotive nu-si permit sa greseasca sau sa li se greseasca si asta dintr-un foarte mare orgoliu, care in final duce la depresie.
Incearca sa fii un pic mai modest, sa fii foarte sincer cu tine si vei rezista la curentul vietii. Atata orgoliu cred iti ramane.

Exista o vorba: lucrurile in viata sunt nicicum, nici bune nici rele.Reactia noastra, felul in care percepem si interpretem acele lucruri poate fi unul negativ sau pozitiv.De noi depinde pentru, ca de aia avem liber arbitru.

Corina

PS Iti recomand sa citesti EMIL CIORAN – „Pe culmile disperarii” unul din cei mai mari nihilisti si sceptici ai secolului xx care a vrut cu disperare sa se sinucida si n-a facut-o.De ce ? Cauta si vezi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: