Ilie

25 03 2018

As vrea sa nu ma mai gândesc dar ma gândesc mereu sa mi fac rău pentru ca nu am prieteni și stau în casa tot timpul cu fratele meu și mama ca am și rude dar nu ne facem vizite și prietenii am avut multi dar acum nu mai caut pe nimeni cu toate ca as vrea măcar un prieten sa am și eu

Reclame

Acțiuni

Information

3 responses

25 03 2018
Adrian

Dragă Ilie,

Bun venit aici! În coloana din dreapta ți-am creat o „căsuță” cu acest pseudonim – „Ilie”. Este a ta! Dacă citești aceste cuvinte înseamnă că ai găsit-o deja. Te așteptăm aici să ne scrii orice alte detalii vei considera relevante sau importante pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine problemele cu care te confrunți. Tot aici vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport.

Cu prietenie,
Adrian

26 03 2018
Savas Beatrice

Salut,Ilie!
Nu ai prieteni pentru,cel mai probabil,nu te a mai interesat sa socializezi,te ai obisnuit doar cu persoana ta si nu acorzi atentie sau importanta celor din jur,care au aceleasi nevoi ca si tine. Socializarea este reciproca si uneori grea si pentru ceilalti,nu doar pentru tine. S ar putea sa ai niste complexe personale sau traume din copilarie pe care nu le discuti cu nimeni,nici macar un psiholog.
Nu poti comunica orice daca nu te apropii de nimeni si nu stii sa socializezi pana nu deprinzi abilitatea asta,prin exercitiu,bineinteles.
Nu e cazul sa te omori,sunt foarte multe persoane in situatia ta si din cauza depresiei si a tentativelor de suicid,au ajuns sa fie internati cu forta in spitalele de profil.
Poti merge de buna voie acolo,sunt oameni ca toti ceilalti,doar ca au neimpliniri pe care doresc sa si le rezolve intr-un cadru specializat decat sa si faca rau sau sa creeze discutii neplacute.
Foarte multi oameni apeleaza la psihoterapeut pentru a rezolva problema tratandu-se naturist ,afland originea ei si dezvoltandu-si abilitatile de autocontrol. Cei ce nu reusesc sa se adapteze si nu se simt bine cu ei,pot apela la un psihiatrul sau altul,ca in urma unui diagnostic bine stabilit,sa i fie prescrisa o substanta care l ar putea ajuta sa se integreze social sau sa se recupereze,pentru o mai buna stare individuala cat si colectiva.
Nu esti singurul pus in situatia asta si ai face bine sa ai grija ta caci fiecare dintre noi ar trebui sa avem propria grija in ceea ce ne priveste,nu sa ajungem a ne purta grija alte persoane caci si noi suntem in stare sa ne ajutam la greu.

29 04 2018
ionut patar

salut Ilie trebuie sa treci si peste aceste momente , trebuie sa fi puternic as dori sa fim prieteni , doar daca tu vrei sa fim , o zi buna îți doresc .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: