Teodor P.

27 01 2017

are cine vrea sa moara simte ce simt si eu acum? si ieri si azi si maine?
–––––––––––-
o stare de resemnare , sotia ma injura , oscrii nu m au aperciat niciodata , am impresia ca am fost folosit doar pentru a s epune ea pe picioare sota , acum ca are apartament si un copil frumos eu nu mai sunt de folos asa simt , doar copilul mai mai ajuta psihic , dar imi mintea mea fac scenarii cum sa termin mai repede cu tot.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

2 responses

27 01 2017
Adrian

Dragă Teodor,

Bun venit aici! În coloana din dreapta a fost creată o „căsuță” în care am adunat ambele tale comentarii. Am numit-o „Teodor P.” – și este a ta! Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că ai ajuns acolo unde trebuie. Aici vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport. Tot aici te așteptăm de acum încolo cu cât mai multe detalii, care să ne ajute să înțelegem mai bine problemele cu care te confrunți.

Cu prietenie,
Adrian

27 01 2017
Adrian

Dragă Teodor,

Revin cu câteva gânduri. Regret sincer situația delicată în care te găsești, DAR, sincer, chiar crezi că moartea este o soluție? Există atât de multe variante de soluționare!… Soluții reale, pentru că sinuciderea, să fim serioși, nu a fost și nici nu va fi vreodată o soluție!

Dacă relația în care te găsești este atât de toxică încât te determină să te gândești la o modalitate atât de dramatică, de ce nu ar fi o soluție infinit mai bună și mai onestă separarea? În felul acesta vei putea să îi fii alături copilașului tău și nici nu îl vei traumatiza pentru tot restul vieții lui… Apropo, știai că, dacă te sinucizi, copilul tău va avea șanse mari ca, la rândul lui, să se sinucidă la un moment dat? Eu unul sunt ferm convins că, dacă părinții ar fi conștienți de acest adevăr cumplit, numărul celor care ar alege totuși să se sinucidă ar fi mult mai mic…

Cu prietenie,
Adrian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: