Antonioe

26 08 2016

Bună seara…știu ca am frica de înălțime de mic..am înțeles asta..am avut multe vise în care cădeam de la balconul în care stăteam..dar nu ajungeam jos…au trecut..aveam intre 16 și 25 ani…m-am mutat la casa…teama de înălțime a rămas..dar rara..nu deranjati în viata de zi cu zi..problema începe la o nunta..etaj 8..cu balcon..am vrut sa ies sa fumez însă a revenit starea aceea..frica de înălțime..ok..stau și fumez la ușă balconului…însă problema..îmi venea în minte sa sar…nu ca as vrea ci ca asa îmi venea…același lucru la fiecare țigare…a trecut..am plecat..am coborât am uitat…au mai fost momente când îmi aduceam aminte și nu îmi înțelegeam starea…dar eram bine…problema mare vine acum…plec la mare în urma cu câteva zile..La noi…tot drumul..conduc fără probleme…110km..copil în mașină..al meu…totul bine..drumul și concediul…vine vremea sa ne întoarcem..ok..pornim la drum..totul ok pana la prima benzinărie km170 ..beau o cafea și hai spre București..după câțiva km o stare neintelesa..conduceam și ma uitam la balustrada dintre sensuri și vroiam sa trag de volan sa intru în ea…fără motiv..tot asa câțiva km și am oprit ca sa nu fac asa ceva…am pornit iar…același lucru…când era viteza mare atunci era efectul maxim…la 100km pe ora…sub 80 simțeam ca orice as face nu o sa fie grav…dar aceleași gânduri…ajung în București..viteza mica aceleași gânduri însă slabe..și încep sa ma gândesc sa ma tai..sa intru sub tramvai etc..tot cautam ceva de rău..dar nu vreau sa îmi fac rău…mie și nimănui..nu vreau sa ma omor..nu înțeleg…dar când sunt în mașină îmi vine sa intru în ce îmi poate face cel mai rău și nu vreau…daca ma poate îndruma cineva spre un specialist as fi recunoscător..dar am văzut ca părerile sunt împărțite..psiholog..psihiatru..homeopat..etc va multumesc

Anunțuri

Acțiuni

informatie

3 responses

26 08 2016
Adrian

Dragă Antonio,

Bun venit aici! În coloana din dreapta ți-am creat o „căsuță” cu pseudonimul „Antonioe”. E a ta! Aici, în acest loc, vei putea citi, în curând, comentariile membrilor grupului nostru virtual de suport.

Până atunci însă, te sfătuiesc să mergi de urgență să fii consultat de un medic psihiatru. E vorba de un consult general, nu e ok să ai acele gânduri. El îți va putea spune de la ce anume sunt provocate (cauzele pot fi extrem de diverse!) și îți va recomanda ce trebuie sa faci pentru a le depăși. Ca regulă generală, ori de câte ori apar astfel de gânduri, nu le ignora… ai făcut foarte bine că ai tras pe dreapta până când ai simțit că poți avea din nou controlul… dacă simți că nu mai poți, nu ezita să suni la 112! Dar mergi neapărat la camera de gardă a celui mai apropiat spital, sigur vei găsi și un psihiatru acolo, și spune-i cu ce te confrunți!

Cu prietenie,
Adrian

27 08 2016
Bianca

Si eu spun, catre un duhovnic.:)

27 08 2016
Bianca

Exact, si un psihiatru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: