AloneEveryDay

21 04 2016

Am incercat de multe ori sa ma sinucid, dar mi-a fost frica. In fiecare zi imi spun ca pana la urma paharul se va umple si o s-o fac, intr-o zi apropiata chiar o s-o fac. Si chiar nu pot, mi-e frica de ceea ce voi lasa in urma…nimic. Si poate totusi asa e si mai bine, la un moment dat toti vor uita de mine si se va putea considera ca nici nu am existat. Si in momentele in care scriu am usa intredeschisa si ma uit dubios la cutitul din bucatarie, dar mi-este foarte frica. Mi-e frica si de un paianjen, apoi de un cutit cred c mor inainte sa-mi ating cu el pielea. Am scris bilete de ramas-bun de n ori, dar le-am rupt si le-am ars… nu stiu ce sa fac, am doar 12 ani, la scoala par o fata normala , cu simtul umorului si bla bla bla…. dar nimeni nu stie ca acasa, pentru o medie de 9 parintii ma injura in toate felurile posibile si imposibile… m-am saturat de viata asta, si pana la urma, ce am de pierdut daca mor… prietenii mei sunt falsi, parintii m-ar da pentru un copil mai destept, in concluzie nu am nimic de pierdut. Si daca traiesc in contiunuare, pana la urma, ce am de castigat? Mai multe cuvinte urate si mai multe rani pe suflet, sunt plina, nu multumesc. Vreau pur si simplu sa adorm si sa nu ma mai trezesc niciodata, sau cel putin nu pana la sfarsitul pamantului, cand oricum murim toti. Am impresia ca Dumnezeu nu are grija de mine, ca sunt de izbeliste, sunt mereu lucrul care ramane, in plus. Chiar daca in colegii care stau ascunsi de restul as putea gasi niste prieteni foarte buni, mi-e frica sa fiu din nou tradata si data la o parte cand mi-e lumea mai draga. Pentru faptul ca nu m-am calficat la nationala parintii imi spun in continuu ca sunt proasta, ca sunt cea mai proasta din clasa, si mereu incep sa plang, chiar daca ei se hranesc cu lacrimi, si pe zi ce trece e mai rau, din ce in ce mai rau… nu mai stiu ce sa fac, pur si simplu astept cu nerabdare sa-mi fac curaj si sa-mi pun cutitul la gat sa ma omor… Nu pot incurajape nimeni sa nu faca asta, sa spun ca moartea nu e cea mai buna solutie, pentru ca nici macar eu nu cred asta. Dar pot spune cu mana pe inima ca dupa ce mor sper sa ajung intr-o lume mai buna, mai.. mai……

Anunțuri

Acțiuni

informatie

2 responses

23 04 2016
Gabriela Cîrstea

Dragă AloneEveryDay,

Din experiența mea (ca mamă, fost profesor), dar și ca observator atent al celor din jur, am ajuns să înțeleg că părinții care nu sunt niciodată mulțumiți de rezultatele copiilor lor, oricât de mult ar munci copiii, au ei înșiși propriile frustrări nerezolvate. Există chiar părinți care încearcă să-și împingă copiii să realizeze ceea ce ei înșiși n-au reușit.
De asta te rog ca ori de câte ori ai discuții cu ei pe tema rezultatelor tale să încerci să îți spui că, de fapt, ei sunt cei care ar trebui să-și rezolve propriile probleme. Tu nu ai cum să-i ajuți.
La vârsta ta (înțeleg că ai 12 ani) corpul trece prin tot felul de transformări, inclusiv hormonale. Suprapuse peste atmosfera din familie, ele pot să-ți dea senzație de tristețe, neputință, izolare. Nu te speria, e absolut normal. Toți trecem prin asta.
Apoi, încearcă să privești în jur. Sunt atât de multe lucruri frumoase în lumea asta! Mai ales acum, că e primăvară. La fereastra mea e un salcâm înflorit – e plin de albine venite să culeagă nectarul. Bucură-te de plimbări în aer liber, de culorile și parfumul primăverii! Și continuă să înveți foarte bine, citește, încearcă să înțelegi cât mai bine ce te interesează pe tine (indiferent ce ar fi: literatură, științele naturii, istorie, matematică). Fă toate astea pentru tine, nu pentru părinții tăi. Pe măsură ce vei avansa în viață, vei înțelege ce șansă extraordinară avem să trăim într-o lume atât de complexă și sunt sigură că vei întâlni oameni cu care vei fi pe aceeași lungime de undă.

Revino să ne dai vești despre tine.

Cu gânduri bune,

Gabriela

28 04 2016
Claudiu

Foarte frumos ti-a scris d-na Gabriela! Asa e, trebuie sa intelegi cel mai important aspect legat de scoala: INVETI PENTRU TINE!!! Tu o sa te bucuri mai departe de roadele invataturii. Tu vei avea nevoie de ele pentru a-ti gasi o slujba care sa te implineasca. Tu vei intelege mai bine fenomenele din lumea asta fie ele fizice, chimice, sociale, psihologice, economice s.a.m.d.
Tu vei ajunge sa-l cunosti pe Dumnezeu mai bine datorita studiului pe care l-ai efectuat! 😉
Capul sus si mergem inainte! Asa-i viata! Du-te si vorbeste cu un preot duhovnic bun care o sa te lamureasca mai bine! Roaga-te la bunul Dumnezeu sa-ti fie tie bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: