Ionut 2015 2

23 02 2015

Simt că o iau razna, tot ce imi doresc este să dispar din lumea asta.Am mai incercat cu pastile , m-am trezit la FLoreasca.De data asta voi reusi…adio oameni buni…eu nu voi mai fi…voi fi scapat de aceasta povara, viata….

Reclame

Acțiuni

informatie

4 responses

23 02 2015
zuzulet

De ce?

23 02 2015
Claudiu

N-o face! Ai răbdare, stiu ca e greu. Roagă-te la Bunul Dumnezeu, ai un pic de nădejde. Nu aplica o soluție permanentă la ceva ce ii trecător. Doamne ajută!

23 02 2015
Stef

Si atunci de ce simti nevoia sa spui „adio”?

8 03 2015
"totul e prin Dumnezeu si nimic fara El nu este"

Mai bine sa spuna adio si sa nu se sinucida decat sa nu spuna si sa sinucida…nu e nici o rusine ca a scris aici….poate nu a avut alte cuvinte de intrare pe acest site.

Buna. nu iti dori asta este mare pacat..viata este pentru a te bucura .trebuie sa ne ducem greul asa cum ni l da Dumnezeu…pentru ca suntem incercarile lui…stii foarte sigur ce te asteapta dupa moarte??stii ca e mai bine??oare chear vei fi scapat de greutati si de necazuri?daca vei scapa de greutatile astea lumesti vei da de chinuri ingrozitoare pe vecie si vei vrea din nou sa stai aici pe pamant in aceste probleme dar nu vei mai putea pentru ca raul facut este facut si oamenilor o singura data le este dat sa moara ..nu de 2 ori

Un calugar cu numele Andrei a stat o ora in iad si i s a parut ca sta 300 de ani…cateva cuvinte ti le pun eu aici restu ai sa cauti tu …inainte sa spui ca nu e adevarat pune 1 procent ca ar fi adevarat si ce va fi atunci???putini din calugari ajung la desavarsire si cei care ajung uite ce povestesc:

„”Cînd a zis aceste cuvinte, i-a şi luat sufletul. Şi unde l-a dus? L-a dus în gheena, de care v-am amintit înainte, cel mai greu loc din iad, de care se tem şi dracii.
Şi când l-a dus acolo şi l-a băgat în focul cel negru şi de miliarde de ori mai fierbinte ca acesta, a fost cuprins de întunericul ce domnea pretutindeni şi a început a răcni şi a geme de durere, căci balaurii de foc au început să-l muşte şi să-l chinuiască; el, când s-a văzut acolo şi a văzut atâta deznădejde şi atâta strigăt şi atâta durere şi atâta spaimă şi atâta foc, a început să strige cât putea: „Doamne, miluieşte-mă! Doamne, iartă-mă!”

După trei minute, o lumină a despicat întunericul şi a apărut îngerul Domnului. Când l-a văzut, a început a bate din palme şi a striga aşa:
– Vai mie! Vai mie! Vai mie! Toate le-am crezut, dar una ca asta n-am crezut!
– Ce n-ai crezut, părinte Andrei?
– N-am crezut că un înger al Domnului poate să mintă!
– Cum se poate una ca asta, ca să spun eu minciuni? Eu nu sunt om păcătos, eu nu sunt duh rău, diavol. Eu nu pot face păcat, eu nu pot minţi. Cum pot eu să mint, dacă sunt rază de dumnezeire, sunt lumina a doua din lumina cea dintâi? Cum aş putea eu să spun minciuni?
– Dar cum ne-a fost vorba în chilie la mine?
– Cum? – N-a fost vorba că mă vei scoate de aici după trei ceasuri? Iată, au trecut mai mult de trei sutr de ani de când mă chinuiesc aici!
Îngerul i-a spus:
Adevărul este Hristos. De-abia a trecut o oră şi mai ai două ore de stat.
– Două ore? a strigat monahul cu groază. Este oare cu putinţă să fi trecut numai o oră până acum?
– Eu am venit să văd dacă poţi răbda.
Atunci a zis călugărul Andrei:
– Doamne, dacă acesta este adevărul, că de-abia a trecut un ceas de când mă chinuiesc aici în iad, du-mă înapoi în trupul meu cel rănit şi bolnav şi să sufăr acolo, nu un an, ci sute de ani, ba chiar până la ziua venirii lui Hristos, numai să nu mai stau o clipă aici în focul cel nestins!
Şi îndată, cu iuţeala gândului, l-a luat îngerul şi l-a dus înapoi în trup.
Cine a ştiut că a fost mort un ceas? Când a înviat a început a striga:
– Miluiţi-mă! Miluiţi-mă!””

copiind o fraza cauta pe google si vei gasi si restul.

Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: