Rodica D.

12 01 2014

Am trecut si eu pe aici….astazi se implinesc doua luni de cind sora mea draga s-a sinucis…DE CE????….nu stiu , as dori sa aflu….dar stiu ca niciodata nu voi afla raspuns…ma simt ca un om schiop…fara sprijin….imi este greu….dar si mai greu stiu ca le este parintilor….mai ales ca ei au gasit-o ….as dori sa ma pot aduna si sa continui viata ….dar este atit de greu….rezist pentru ca trebuie sa imi sustin parintii….dar fiecare zi de atunci este un chin….


Acțiuni

Information

2 responses

14 01 2014
cezara

Buna! Este trista povestea ta. Abia acesta este un necaz cu adevarat, in Dumnezeu trebuie sa credem, si sa ne punem speranta, El este alaturi de noi, dar trebuie sa-L strigam, sa ne auda strigatul de ajutor, sa-I spunem ” Doamne da-ne putere sa rezistam, nu ne lasa singuri in acest necaz” Roaga-te pt sora ta, ajuta oameni nevoiasi, da de pomana, fii alaturi de parintii tai, ei sufera cel mai mult. Se spune ca durerea cea mai mare din lume e atunci cand iti pierzi un copil. Asculta-le suferinta, ofera-le o mangaiere, o imbratisare, fii puternica pentru ei si pentru sora ta, care nu si-ar fi dorit sa patesti tu ceva. Durerea e mare, dar si puterea Lui Dumnezeu e mare, intr-o zi toti ne ducem de pe lumea asta, trebuie sa ne purtam crucea cu barbatie.

6 02 2014
maghiaralina

…viata o sa devina si mai frumoasa, realizand cat de importanta poti fi in ajutorul altora.. cand te dai pe tine la o parte si traiesti pentru altii, abia atunci te descoperi cu adevarat… uneori, lucrurile dureroase prin care trecem si care in primele momente par de nedepasit, scot ce e mai bun din noi… totul are sens si doar dumnezeu ne ajuta de fiecare data sa vedem lucrurile importante… fi puternica pentru ceilalti..si te vei iubi pentru ce poti..o sa fi uimita! bafta!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: