Laura G

20 07 2012

Buna! Ma aflu intr-o situatie dificila… Nu reusesc sa ma gandesc la nimic altceva decat la sinucidere… Simt ca nu ma mai suport… Am ranit persoana pe care o iubesc si nu pot sa-mi iert asta si nici nu pot accepta faptul ca el m-a iertat… Simt doar ca nu merit sa traiesc si ca nu merit toata iubirea sa… Vreau sa mor si atat, stiu ca e calea cea mai usoara dar pentru mine in momentul de fata e singura. Am aproape o luna si jumatate de cand nu reusesc sa-mi revin si stau mereu in casa. Nu stiu cum sa depasesc acest moment.


Acțiuni

informatie

3 responses

20 07 2012
Bogdan

Da, e foarte dificila.Adica dupa ce l-ai ranit pe saracu’, mai vrei sa il si lasi fara tine. Asta da judecata! Cred ca in cazul sinuciderii ai fi cam greu de iertat. Bucura-te ca ai pe cineva care poate trece peste moment si revanseaza-te. E normal sa ne asumam greselile si sa trecem peste ele cu ideea ca nu o sa le mai repetam, in schimb nu e normal ca la fiecare problema hop-tzop gata : sinucidere. De parca asta ar fi o rezolvare la ceva. Nu stii cum sa depasesti momentul? Pai momentul e depasit, e in trecut, ai doua variante 1. sa traiesti in trecut si sa suferi complet fara niciun rezultat sau rost sau 2. sa lasi momentul in trecut si sa incerci sa faci prezentul mai bun. Mai sunt asa sa stii, oameni in toata firea cu gandul numai la trecut si se trezesc la un moment dat in carja cu scleroza multipla dornici sa recupereze si cam tot ce recupereaza e plosca de la astistenta care tocmai a golit-o.

23 07 2012
Emanuel

Laura raspunsul este DUMNEZEU cauto o biserica de crestini (oricare) dute vorbeste cu pastorul sa se roage pentru tine . si tu in schimb cat stai in casa stai non stop pe genunchi si roagate lui Dumnezeu si el te va elibera . Incerc sa ma rog pentru tine . […moderat…]

28 07 2012
Zem Brevis

Se spune că Dumnezeu este un matematician desăvârşit şi un inginer perfect. La început au fost legile universului după care a fost creat universul. Întreg universul încape într-o ecuaţie cu „n” variabile. Fiecare dintre noi suntem o variabilă interconectată cu celelalte variabile care acţionează la un moment dat. Ca atare nu văd cum o variabilă poate, cu de la sine putere să schimbe, ecuaţia universului. Cât despre suicid, nimeni nu a trăit atât de fericit încât să nu-şi dorească moartea, fie şi măcar o singură dată în viaţă. Sinucidere sau moarte, numasi în momentul în care ecuaţia scrie asta. Durerea apare atunci când ne ataşăm prea mult de un ceva sau un cineva care nu merită, a cărui imagine pătrunde prea mult în sufletul nostru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat: