Luiza

9 07 2012

am atata nevoie sa povestesc cuiva prin ce trec….

Anunțuri

Acțiuni

informatie

4 responses

9 07 2012
zuzulet

te ascult Luiza. sunt aici sa te ascult.

9 07 2012
betivan_ratat

Daca nu te deranjeaza sa te confesezi unui rebut al rasei umane,imi poti scrie despre problemele tale […moderat…],cu mentiunea de a nu te astepta sa te pot ajuta sa-ti rezolvi problemele,intrucat nu sunt in stare sa le rezolv pe ale mele.

9 07 2012
marius

te pot ajuta?

21 01 2015
Lalena

De peste doi ani (aşa apare datat rândul tău plin de speranţă) simţi nevoia să te povesteşti cuiva, fapt care nu s-a mai petrecut. M-a intrigat rândul izvorât din adâncul tău şi îmi pare rău că nu te-am prins în momentul în care l-ai scris, la vremea aceea. Poate ai mai fi răspuns. Nu ştiu prin ce treci, pentru că n-am apucat să avem un schimb de idei contradictorii sau nu, împreună.

Rândurile astea poate nu mai ajung de ceva vreme la tine, dar poate ajung la altcineva, datorită ţie, care poate va face ceea ce tu nu ţi-ai mai dorit şi anume, să se povestească.

Oamenii, de multe ori, uită să mai asculte şi să mai audă, iar dacă, totuşi, o fac, rişti să te trezeşti umplută cu reproşuri. Poate ăsta să fie şi motivul pentru care te-ai decis să renunţ la a te mai scrie, după cum simţeai nevoia.

Aş fi ajuns mai devreme aici, dar nu întotdeauna se întâmplă aşa cum ne dorim şi din cauza asta ajungem să colecţionăm tot felul de mici sau mari regrete.

Poate te vei întoarce într-o zi sau noapte. Ai aflat din cărţi, de la bătrâni, din experienţă proprie sau din alte surse, că speranţa moare ultima. Nu ştiu cât e iluzie şi cât realitate, dar dacă la alţii funcţionează, ar trebui să meargă şi la ceilalţi.

Pot să închei spunându-ţi doar atât:

Nu ştiu unde eşti, dar atât timp cât eşti, înseamnă că ai reuşit, în limitele decenţei, să te menţii pe linia de plutire, fără să te mai povesteşti. Cu toate acestea, dacă vei avea vreodată ocazia, timpul şi starea necesară să o faci, chiar te rog să te povesteşti. N-ai de unde şti cine poate învăţa ceva de la tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: