Sorin

20 11 2009

salut sunt un baiat trist si am ajuns la disperare m am despartit d prietena si d atunci mi merge totul nasol la munka nu mai merge vor sa ma dea afara datoriile vin peste mine si am decis k s mi pun kapat vieti astea nemiloase k e mai bine nu mai sufar prieteni mi zik k sunt un ratat k nu merit nimik kiar vreau sa plek dupa aceasta lume rea va sal


Acțiuni

Information

2 responses

20 11 2009
addsalu

Sorin,

Bine ai venit. Dupa cum probabil ai putut constata, aici sunt multi, foarte multi cei care au trecut prin situatii similare – si parasiti, si cu datorii, si cu probleme la serviciu… Si cu asa-zisi prieteni care, in loc sa iti fie alaturi cand dai de greu, mai pun si ei paie pe foc si iti spun ca esti un ratat…

Stiu ca este extrem de greu, insa te rog sa te gandesti la un aspect: daca mori, chiar crezi ca rezolvi aceste probleme? Adica, de exemplu, iti va acoperi datoriile? Iti va aduce prietena inapoi? Iti va rezolva problemele la serviciu? Sau ii va face pe prietenii tai sa nu te mai considere un ratat?

Oare nu cumva tocmai asta va face mai rau decat crezi acum? Oare nu cumva moartea este exact lucrul pe car nu trebuie sa il faci, daca vrei sa schimbi ceva in bine la aceasta viata pe care o numesti nemiloasa?

Doar alegand sa traiesti, draga Sorin, iti vei oferi sansa de a gasi rezolvari favorabile ale acestor probleme, si doar alegand sa traiesti le vei putea demonstra prietenilor tai ca nu esti un ratat, ci dimpotriva, un om care alege sa lupte, impotriva tuturor greutatilor!

Hai, capul sus! Uite, ti-am facut o categorie a ta, in coloana din partea dreapta, unde te asteptam sa ne dai mai multe detalii, pentru a gasi impreuna variante de rezolvare. Stii cum se spune, unde-s multi, puterea creste… Vei descoperi aici un grup de oameni sufletisti si inimosi care, in ciuda problemelor lor, isi gasesc timpul si puterea de a le fi alaturi celor care trec prin aceleasi probleme cu care au dat si ei piept… si au reusit sa treaca peste ele…

Cu prietenie,
Adrian

22 11 2009
Andy

Sorin,

În urmă cu mai bine de un an eram și eu în situația ta: aveam datorii, făcusem o grămadă de greșeli la muncă și eram pe punctul de a fi dat afară. Prieteni nu mai aveam nici eu, iar viața părea în cel mai bun caz o glumă proastă. Urcasem destul de mult pe scara socială și deodată mă trezisem că mă dădeam de-a dura. A durut cumplit. Aveam să-mi dau seama mai târziu că nu era totul pierdut.

La fel ca și tine, mi-am imaginat că o să fie simplu să nu mai exist, dar asta nu ar fi făcut decât să creeze alte probleme. Cei dragi și-ar fi pus mereu întrebări la care nu ar mai fi avut cine să le răspundă, iar eu n-aș mai fi putut face nimic pentru a-mi crea o nouă viață în locul celei care mi se părea o glumă proastă.

Nimeni nu s-a întors de ”dincolo” ca să ne spună cum este, sau dacă mai este ceva. Mi se păreau atât de cinice afirmațiile celor care îmi spuneau că nu e totul pierdut, că mai am încă o șansă, și poate încă una, și încă una… Dar dacă mori nu mai ai niciuna. Acum totul ți se pare fără ieșire dar crede-mă, situația e diferită. E doar una din multele încercări ale vieții și deîndată ce treci peste ea, o să vezi altfel lucrurile și rostul vieții tale aici pe pământ.

Cu prietenie,

Andy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: