Dorina (5)

26 05 2009

Nu s-a inteles foarte bine ce am vrut sa zic atunci cand am spus ca mai bine ramai cu una din persoane: amanta sau sotia, pt ca ideea era : nu cu amandoua.Eu sunt total impotriva ideii de amant/amanta, asa ca in lumea mea ideala exista si soti care isi raman credinciosi din momentul in care isi jura credinta asta.si nu sunt de acord ca alegerea persoanei nou aparute e cea corecta, dar daca tot e tentatia asa mare, macar sa ramana cu tentatia, cei care o aleg.Sunt pornita pt ca si dragul meu sot avea o amanta, cel putin in momentul in care am decis sa divortam, am decis eu, ca el nu voia……….si de aia zic.Acum e cu ea, daca nu a ales el, am ales eu.

(…) Eu inca mai pastrez ideea de fidel pana la moarte, poate o sa am norocul sa nu raman o idealista ratacita…

Anunțuri

Acțiuni

informatie

One response

26 05 2009
addsalu

Dorina,

Te rog din suflet sa ma ierti daca am spus ceva nepotrivit! Nu m-ai calcat in nici un fel pe nervi, asa ca nu am nici un motiv sa fiu suparat sau certaret, iar daca am lasat impresia asta, imi cer mii de scuze!

Inca o data, te rog iarta-ma daca gura a vorbit fara sa gandesc prea mult!

Cu prietenie (in ciuda faptului ca, din motive obiective, momentan prezenta si interventia mea se limiteaza doar la mediul electronic)

Adrian

Sper – si o spun cu toata sinceritatea – sa nu te fi suparat atat de tare incat sa alegi sa nu mai pastram legatura. Imi dau seama ca traumele tale emotionale sunt adanci si ca, dintr-o greseala pe care o regret profund, am atins o zona extrem de sensibila. Inca o data, te rog sa primesti scuzele mele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: