Ionut

5 03 2009

cel mai buna e moartea in situatia mea……
asa va zic eu………..totul e pierdut pt mine…

Reclame

Acțiuni

Information

One response

5 03 2009
addsalu

Ionut,

DE CE spui asta? Uneori, cand esti disperat, nu poti vedea limpede modalitatea de rezolvare a problemelor cu care te confrunti. Si asta pentru ca ii permiti disperarii sa puna stapanire pe tine, pe mintea ta, pe capacitatea ta de a gandi rational si de a gasi solutii. CU TOTII AM EXPERIMENTAT ASTA, si majoritatea celor care citesc aceste randuri au reusit sa treaca chiar si peste problemele despre care gandeau la fel ca tine, acum.

Poate ca ti se pare pierdere de vreme, dar noi aici am creat un grup de suport virtual. Impreuna incercam sa ascultam, fara sa judecam, si sa ajutam asa cum putem noi mai bine. Iar rezultatele sunt mai mult decat incurajatoare!

De ce crezi ca TOTUL e pierdut? Nu esti oare prea drastic, prea radical? Eu unul refuz sa cred ca realmente nu mai exista nici o rezolvare pentru tine. Ba chiar te provoc la acest exercitiu… Pune-ne la incercare. Ajuta-ne sa te ajutam… sa intelegem situatia ta, si sa cautam impreuna SOLUTIA! Pentru ca ea exista, te asigur!

Cu prietenie, si cu speranta ca nu vei recurge la vreun gest pe care il vei regreta nu doar tu, ci mult mai multe persoane decat poti crede ACUM, in aceste momente,

Adrian

PS Te-as ruga sa citesti cateva din relatarile membrilor acestui grup… Vei vedea ca, intr-un fel sau altul, lucrurile s-au schimbat in bine, desi TOTI au trecut pe acolo, si s-au confruntat cu situatii similare… Capul sus, Ionut, si curaj! Scrie-ne si ingaduie-ne sa te ajutam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
%d blogeri au apreciat asta: