SingleHeart (Alexandra)

13 10 2014

“Zambeste!” asta scria pe o foaie de hartie tinuta de mainile mele spre oamenii ce treceau pe strada.Imi placea sa vad cum reactioneaza si intr-un fel simteam ca îi ajut si ma bucuram extrem de mult.
Insa ,acum imi doresc sa existe un tunel doar pentru mine care sa ma duca unde am nevoie.Pur si simplu nu mai suport oamenii.Chiar daca nu ii cunosc,chiar daca doar trec pe langa ei ,nu ma simt deloc bine.Ma autocompar cu fiecare dintre ei si mereu eu am de pierdut.Am asteptari prea mari de la viata.Imi doresc lucruri pe care nu le voi avea niciodata.Si astfel, gandurile de suicid imi acapareaza mintea si sufletul.
De asemenea,greselile din trecut parca traiesc odata cu mine in prezent.In fiecare zi, imi amintesc fie voluntar sau involuntar de situatiile jenante prin care am trecut si resimt din nou durerea.
Probabil,acesti “demoni” cu care eu ma confrunt nu sunt asa de ..puternici pentru altii,dar pentru mine ei aproape m-au infrunt.
Ma simt pierduta si singura in aceasta lume si vreau ca totul sa se termine.
P.S:Nu stiu daca este absolut necesar sa precizez acest lucru,dar cred ca o voi face.La inceputul anului m- am visat pe mine insumi stand la birou si stiam ca voi muri peste cateva zile.Sincer,m-a speriat acest vis,dar vazand ca trec zile fara ca ceva sa se intample” l-am lasat dat uitarii”.Astfel,eu cred ca acest vis a fost unul premonitoriu,deoarece eu ma sting usor pe zi ce trece.
Eu cred in vise,pentru ca de multe ori am avut sansa sa vad viitorul inainte sa se intample.De aceea am tinut sa va spun acest amanunt.

In final,as vrea sa va multumesc ca m-ati ascultat.Si as vrea sa imi prezint respectul fata de acest site,cat si de creatorul acestuia impreuna cu utilizatori sai.O zi buna si o viata frumoasa!


Acțiuni

Information

6 responses

13 10 2014
Adrian

Draga Alexandra,

Bun venit aici si multumim pentru ca, in ciuda momentelor grele prin care treci, ti-ai gasit timpul si energia pentru a ne adresa cateva cuvinte frumoase. Suntem onorati! Ti-am facut o casuta a ta, in coloana din partea dreapta, cu pseudonimul pe care ti l-ai ales! Daca citesti aceste cuvinte, inseamna ca ai gasit-o deja!…

Asteptam cu nerabdare momentele in care, dupa ce vei fi reusit sa treci peste gandurile negre din prezent, vei sta din nou cu un biletel in mana (fie el si doar virtual), incercand sa aduci zambetul in viata oamenilor din jur.

Cu prietenie,
Adrian

13 10 2014
"Totul e prin Dumnezeu si nimic fara El nu este"

Buna,scopul nostru pe pamant,in viata asta nu este sa ne placa oamenii,sau sa ii placem pe ei,asa este, sunt rai vor sa ne faca sa suferim cat mai mult posibil ,ne invidiaza,dar nu ii ura pentru asta pentru ca ei cu adevarat nu stiu ce fac,ei isi urasc aproapele si cea mai mare porunca data de Iisus este sa ne iubim unii cu altii,nu ii ura, te va consuma,iarta-i si te vei elibera,nu te hrani cu tristetea pentru ca la nimeni nu ii pasa de tristetea ta,singurului care ii pasa este Dumnezeu,Cel ce este Prea Inalt,nu glumi cu asta,stiu ca este un pic de intentie in a glumi sau a copia ceea ce am vazut in filme(am 26 ani si au am patit ca tine) ,pentru ca dese ori se aseamana ceea ce este in filme cu viata noastra si suntem tentati sa traim un film,aceasta nu este o gluma ,viata noastra nu este o gluma,scenele filmelor cu sinucidere ghici care ar fi scopul lor???are lumea nevoie de asta??are copii nostri nevoie de asta??nu cred.
Sinuciderea este pacatul cel mai mare pe care ai putea sa il faci,aici pe pamant si acum ai sansa sa alegi pe Dumnezeu sau pe satana,adica viata vesnica sau iadul vesnic,ai spus ca nu ii supori pe acesti oameni rai care trec pe langa tine chiar daca nu intri in contact cu ei,gandeste-te cum,vei suporta pe diavoli in iad o vesnicie care ei o sa iti faca rau spre deosebire de oameni care nu te pot atinge doar te invidiaza si iti provoaca neplaceri,gandeste-te cum e sa arzi incontinuu in foc,dar un exemplu mai usor dar mai credibic sa te gandesti cum ar fi sa te doara maseaua pentru totdeauna ai avea lineste vreo data???daca biblia este adevarata ai pierdut totul,chiar vrei sa mergi la risc??crezi tu cu adevarat ca dupa ce mori vei disparea??crezi ca iti va fi bine chiar daca nu vei disparea??raspunsul este nu,pentru pacatul tau adica pentru sinucidere vei sta in fata lui Dumnezeu pentru judecata,vei vrea sa te intorci pentru ca iti va fi parut rau pentru ce ai facut,dupa ce vei vedea ca este adevarat ce spune in biblie,dar va fi prea tarziu,Dumnezeu ar putea sa apara in fata la toti si sa spuna „uitati Eu sunt Dumnul”dar El nu apare pentru ca nu meritam,Iisus insusi spune ca cel ce ma va iubi si va crede in mine ma voi arata lui,dar trebuie sa fie o credinta puternica si sincera,un alt motiv pentru care Dumnezeu nu se arata la toate neamurile este urmatorul:”fara credinta este cu neputinta sa placeti lui Dumnezeu” in plus avem destule motive sa credem in El , pentru ca nu ne-a lasat la intamplare ci avem biblia,avem drept marturie apa sfintita care nu se strica tot timpul anului,si multi oameni care povestesc despre intamplari anormale din casele lor,iar daca este chemat preotul acele case se vor linisti,pentru ca preotul va citi din evanghelie,alte dovezi ar fi chiar lumea in care traim,pamantul ,apele cerul,baietii de la discovery au o falsa presupunere cu creatia universului,absolut nimic nu se poate crea singur,si din nimic,Domnul Dumnezeul nostru a creat tot ce se vede.
Acum ca ti-am zis asta crezi tu sau nu crezi ca Dumnezeu exista cu adevarat??
Indiferent daca crezi sau nu, trebuie sa stii ca daca ai facut aceasta greseala nu mai poti intoarce nimic si vei arde incontinuu in iad pentru totdeauna pana carnea ajunge la os,si apoi creste iar ,si procesul se repeta,cauta pe net oameni care au vazut iadul in moarte clinica si nu numai, cei cu credinta mare au vazut si ei iadul ca dar de la Dumnezeu,povestile lor sunt pe net.
Pentru a scapa de astfel de ganduri te rog sa citesti biblia,sa cauti si sa cercetazi cuvantul lui Dumnezeu, du te si te spovedeste ,spune preotului aceste ganduri nu sta cu ele,si mai important incepe sa te rogi seara la Dumnezeu ai sa vezi ca te va ajuta rugaciunea si vei scapa de ganduri si vei gasi un sens in viata,de ce crezi ca miliardarii se sinucid???ai spus ca stii sigur ca nu vei ajunge in locurile in care iti doresti,aminteste-ti de miliardari care mor prin sinucidere ,nu au ei toata lumea la picioare??nu au ei faima ,averi ,bogatii,femei tinere,sau invers barbati tineri??nu cauta ei zi si noapte ceva care sa fie mai placut de cat au??ei mor prin sinucidere pentru ca au un gol in suflet pe care nu il pot umple decat Iisus Hristos care a murit pentru pacatele noastre,inaite de Iisus fiecare din noi ajungeam in iad intr-un loc in care nu era nici bine nici rau,Dar Iisus a platit El pentru pacatul nostru,acum trebuie doar sa credem in El nu este simplu asta???dar nu o credinta inselatoare pentru ca Dumnezeu stie si cunoaste tot.
Inainte sa te mai gandesti la sinucidere dar si dupa,sa iti amintesti „oare exista iad si eu voi chinui incontinuu,oare dispar dupa ce mor si nu mai sunt constienta,unde ma voi duce dupa moarte,ce voi pati??”uite ca eu ti-am dat raspunsul este alegerea ta ce faci in continuare,este alegerea ta ce crezi, nimeni nu te obliga,dar eu insist sa crezi pentru ca vei chinui in vecii vecilor.
Singurul caruia ii pasa de tine dar si singurul care te iubeste dar si singurul care asteapta sa ii ceri ajutorul,este El Dumnezeu nostru cel prea inalt,Cel ce este ,Cel ce era,Cel ce va veni,Cel ca va fi,Cel ce este prea rabdator cu noi,Cel ce este prea iubitor,Cel ce este prea laudat,Cel ce este prea Sfant,Cel ce este Atottiitorul,Inceputul si sfarsitul a tot si a toate.
Putem alega cum ne traim viata putem alege sa traim in pacat,sau sa aducem insulte lui Dumnezeu,dar dupa ce zilele ni se vor sfarsi va trebui sa dam socoteala pentru ca am stiut adevarul si am ales minciuna.

Dumnezeu sa te ajute sa treci peste,Dumnezeu sa ne binecuvinteze si sa ne ierte.

23 10 2014
Stefan

Alexandra. Cum ai ajuns de la persoana frumoasa si buna cu cei din jur, care tinea foi in mana pe strada. La persoana … de acum. Acesti demoni de care vorbesti, chiar atat de rau te au doborat?
Spui ca nu mai suporti oamenii. Dar totusi ti ai facut timp si ai reusit sa ne scrii aici cateva randuri.
Eu inteleg ce ai vrut sa spui. Si te cred. Dar vreau ca tu sa ne spui mai multe despre asta.
Ce vise ai sau ai avut tu. Chiar crezi ca este imposibil sa ajungi vreodata la ele?
Eu cred ca tu retraiesti mereu niste lucruri prin care ai trecut candva si peste care nu reusesti sa treci.
Se spune ca timpul vindeca. Iar daca asta nu se intampla in cazul tau. Atunci tot ce pot sa spun este ca schimbarea trebuie sa vina din tine. Trebuie sa realizezi unde esti acum. Si sa te intrebi. Vreau sa raman asa? Vreau sa se termine totul? Sau sunt o luptatoare si vreau sa ma ridic! Vreau sa imi dovedesc ca pot mai mult. Ca timpul meu inca mai poate sa fie. Sa imi dovedesc mie si lumii ca sunt cineva. Si ca viata m a pus la pamant. Dar eu am ambitia si curajul sa ma ridic si sa continui sa merg inainte!
Poate intr o zi o sa mergi pe strada si o sa apara in fata ta o persoana cu un semn in mana pe care o sa citesti Zambeste! Iar tu poate o sa treci pe langa si nici nu o sa observi, pentru ca aveai privirea in pamant. Cum o ai acum.
Eu zic sa ridici fruntea!
Gaseste in tine Alexandra aceste cuvinte. Ai un scop si o menire. Toti avem.
Nu renunta la viata si visele tale!

14 11 2015
IN MEMORIAM

ABIA acum am citit postarea ta……….SPER totusi sa mai tii un biletel…..din cand in cand sau…..sa zambesti si tu zilnic macar intr-un numar egal cu zambetele ce candva le provocai cu drag….
As aprecia daca ai lasa un mic semn ca esti mai bine….sau sa ne spui mai multe…suflet drag coplesit….
PANA atunci ganduri buneeeeeeeee !!!!

14 12 2015
Alexandra Ale

Sunt mai bine…Chiar daca am la activ o tentativa de sinucidere..In urma acesteia am realizat mai multe lucruri…care acum ma fac sa merg mai departe.Deci pot sa zic ca m-a ajutat intr-un fel ce am facut…chiar daca sunt constienta ca nu a fost un lucru bun
Va multumesc pt gandurile bune…mi-ati facut dimineata mai buna 🙂

14 12 2015
IN MEMORIAM

Ma bucur ENOOORM ca esti…si mai ales ca esti mai bine!!! Cat se poate de bine……DEOCAMDATA….
Sa speram ca vei fi din ce in ce mai bine pe zi ce trece..!!!
Esti eleva/studenta sau lucrezi ?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.